Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Генерал-майор Журавель відзначає 90-річний ювілей!
7 квітня 2016 року 90-річний ювілей відзначає ветеран Великої Вітчизняної війни генерал-майор у відставці Журавель Олександр Федорович. Кавалер ордена Червоної Зірки, Великої Вітчизняної Війни 1 ст., За службу Батьківщині у ЗС СРСР, За мужність та багатьох інших достойних відзнак за кропітку працю і сповнене нелегких випробувань війною життя Оле..
[ читати далі ]
ВІДБУЛИСЬ ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ З ВИПУСКНИКАМИ
Відповідно до Плану по роботі з особовим складом Військового інституту пройшла зустріч командування навчального закладу із випускниками 2016 року. Це традиційний захід, який має на меті отримати відповіді на найбільш хвилюючі питання майбутніх офіцерів перед їх убуттям на службу до військових частин (установ) Збройних Сил України та інших військови..
[ читати далі ]
ОБРАНО НОВОГО ГОЛОВУ КУРСАНТСЬКОЇ РАДИ ТА РАДИ СЕРЖАНТІВ
У Військовому інституті відбулася звітно-виборча конференція Курсантської ради ТА Ради сержантів. Участь у заході взяли заступник начальника Військового інституту по роботі з особовим складом полковник Віктор Уліч, голова Курсантської ради солдат Роман Похольчук, голова Студентського парламенту Університету Даніїл Циганок, а також актив Курсантсько..
[ читати далі ]
ПИТАННЯ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ПЕРЕБУВАЮТЬ ПІД ОСОБИСТИМ КОНТРОЛЕМ РЕКТОРА УНІВЕРСИТЕТУ ТА МІСЬКОЇ ВЛАДИ МІСТА КИЄВА
Нещодавно, за сприяння голови Студентського парламенту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Даніїла Циганка відбулася зустріч представників Курсантської ради ВІКНУ солдатів Романа Похольчука та Владислава Думлера з ректором Університету академіком Леонідом Губерським та мером міста Києва Віталієм Кличко. На зустрічі обговорюв..
[ читати далі ]
КОМАНДА ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ ЗДОБУЛА СРІБЛО НА ЧЕМПІОНАТІ ЗБРОЙНИХ СИЛ З РУКОПАШНОГО БОЮ
У Національній академії сухопутних військ імені гетьмана П. Сагайдачного завершився чемпіонат Збройних Сил України з рукопашного бою серед вищих військових навчальних закладів. Захід відбувся згідно рішення Міністра оборони щодо посилення військово-прикладної складової серед військовослужбовців та курсантів вищих військово-навчальних закладів. За й..
[ читати далі ]
ПРЕДСТАВНИКИ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ МОРАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАСТОСУВАННЯ ВІЙСЬК (СИЛ) ПРОВОДЯТЬ ПРАКТИЧНІ ЗАНЯТТЯ З КУРСАНТАМИ-ПСИХОЛОГАМИ ВИПУСКНИХ КУРСІВ
В рамках співробітництва між замовниками та Військовим інститутом на постійній основі відбуваються практичні та методичні заняття курсантами випускних курсів. Цього разу до профільного навчального закладу прибув заступник начальника управління психологічного забезпечення Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних Сил Україн..
[ читати далі ]
ЗА УКРАЇНУ ТРЕБА ЖИТИ, А НЕ ВМИРАТИ
“Ну от, знову психолог прийшов... Знову почне випитувати, лізти в душу, робити з мене психа. Ну нормальний я, нормальний! Не чіпайте мене! Краще буду мовчати, казати, що в мене все добре і нічого мене не турбує. Все одно моїх проблем крім мене не вирішить ніхто…” Саме так думає більшість воїнів, які побували на передовій. Саме та..
[ читати далі ]
ЗБІРНА ФУТБОЛЬНА КОМАНДА ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ ПОВЕРНУЛАСЬ ПРИЗЕРОМ ЗІ СПОРТИВНИХ ЗМАГАНЬ
З 15 по 18 березня цього року на базі спортивного комплексу “Зірка” Харківського університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба пройшов чемпіонат Збройних Сил України з міні-футболу серед вищих військових навчальних закладів. Масштабну спортивну подію Збройних Сил України було відкрито урочистим мітингом, на якому були представлені ко..
[ читати далі ]
КАФЕДРА ВІЙСЬКОВОЇ ЖУРНАЛІСТИКИ ПІДВИЩУЄ ПРОФЕСІЙНІ ЯКОСТІ МАЙБУТНІХ ЖУРНАЛІСТІВ
Заслужений журналіст України, професор кафедри військової журналістики Олександр Клубань провів показове заняття з навчальної дисципліни “Психологія творчості військового журналіста”, яке розробила та підготувала курсант 5-го курсу Яна Садовніченко. Під час його проведення було презентовано теоретичну частину навчального матеріалу, а ке..
[ читати далі ]
ЖІНКИ-ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ ОБГОВОРИЛИ НА ПРОВІДНИХ ТЕЛЕКАНАЛАХ КРАЇНИ ПИТАННЯ ГЕНДЕРНОЇ РІВНОСТІ У ЗБРОЙНИХ СИЛАХ
За ініціативи кафедри військової журналістики Військового інституту та підтримки ТРК “5 канал”, “Київ” найкращі представниці навчального закладу розповіли у прямому ефірі провідних телеканалів країни про роль жінки в Армії. В аналітично-дискусійній студії у режимі ротації ведучі “Інформаційного ранку” ТРК &ldquo..
[ читати далі ]