Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ОБРАНО НОВОГО ГОЛОВУ КУРСАНТСЬКОЇ РАДИ ТА РАДИ СЕРЖАНТІВ

У Військовому інституті відбулася звітно-виборча конференція Курсантської ради ТА Ради сержантів.

Участь у заході взяли заступник начальника Військового інституту по роботі з особовим складом полковник Віктор Уліч, голова Курсантської ради солдат Роман Похольчук, голова Студентського парламенту Університету Даніїл Циганок, а також актив Курсантської ради. На початку заходу було заслухано та затверджено звіт голови Курсантської ради Романа Похольчука.

У свою чергу голова Студентського парламенту Університету Даніїл Циганок подякував представнику курсантської спільноти за плідну роботу.

— Знаємо, що період каденції Романа припав на початок революційних подій на Майдані та прихованої агресії з боку нашого північного сусіда. Очолюваний ним орган одразу ж долучився до широкомасштабних акцій на підтримку наших Захисників і, що найголовніше – підготовці студентської сім’ї Університету до оборони нашої рідної української землі, — зазначив у своєму виступі очільник студентської спільноти.

Із своїми передвиборчими програмами перед присутніми виступили кандидати на посаду Голови, після чого відбулося їх обговорення. Після таємного голосування та підрахунку голосів було оголошено їх результати, за якими головою Курсантської ради став солдат Владислав Думлер.

Від керівництва навчального закладу учасників заходу привітав заступник начальника Військового інституту по роботі з особовим складом полковник Віктор Уліч.

– Курсантська рада сьогодні посідає провідне місце у суспільному житті нашого інституту, – підкреслив полковник Віктор Уліч. – Нема такого напрямку у життєдіяльності Військового інституту, яким би вона не опікувалася. Кожний курсант це відчуває на собі. Навчання, побут, спортивні та культурно-виховні заходи, соціальні питання – ніщо не залишається поза увагою активу.

На завершення, за встановленою традицією попередників, голова Курсантської ради передав до галереї Військового інституту пам’ятний подарунок від імені всіх своїх колег, які працювали з ним протягом останніх трьох років.

Також, на загальних зборах сержантів Військового інституту було обрано нового голову Ради сержантів – молодшого сержанта Іллю Вінаєва.

Представляючи новоспеченого представника сержантського корпусу навчального закладу старший офіцер відділення по роботі з особовим складом майор Олег Домбровський відзначив цілеспрямованість його ідей, побажав успіхів на цій відповідальній посаді.

Фотографії