Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ВІДБУЛИСЬ ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ З ВИПУСКНИКАМИ

Відповідно до Плану по роботі з особовим складом Військового інституту пройшла зустріч командування навчального закладу із випускниками 2016 року. Це традиційний захід, який має на меті отримати відповіді на найбільш хвилюючі питання майбутніх офіцерів перед їх убуттям на службу до військових частин (установ) Збройних Сил України та інших військових формувань.

Начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін перед тим, як розпочати захід подякував курсантам-випускникам за їх свідому громадянську позиції, відданість традиціям українського війська та висловив переконанням у тому, що здобуті знання у одному з найкращих навчальних закладів України та світу стануть їм у нагоді.

— Зараз у Збройних Силах України проходять стратегічні командно-штабні навчання “Весняний грім – 2016” і нам дуже приємно, що ви проявляєте свої найкращі професійні та службові якості в ході відпрацювання поставлених завдань. Це чудова нагода показати себе, чого ви набули за 5 років навчання, як орієнтуєтесь в умовах максимально наближених до бойових, — зазначив у своєму вступному слові очільник навчального закладу.

Всі заступники за напрямками своєї діяльності та керівники структурних підрозділів відповіли на запитання випускників, які стосувались речового забезпечення, майбутнього проходження військової служби, забезпечення соціальних прав та гарантій військовослужбовців, виплат грошового забезпечення.

Загалом захід пройшов у дружній та теплій атмосфері.

Фотографії