Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ПИТАННЯ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ПЕРЕБУВАЮТЬ ПІД ОСОБИСТИМ КОНТРОЛЕМ РЕКТОРА УНІВЕРСИТЕТУ ТА МІСЬКОЇ ВЛАДИ МІСТА КИЄВА

Нещодавно, за сприяння голови Студентського парламенту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Даніїла Циганка відбулася зустріч представників Курсантської ради ВІКНУ солдатів Романа Похольчука та Владислава Думлера з ректором Університету академіком Леонідом Губерським та мером міста Києва Віталієм Кличко.

На зустрічі обговорювалося питання надання курсантам права на безкоштовний проїзд в Київському метрополітені. Очільник міста зазначив, що пільговий проїзд буде компенсовано за рахунок держбюджету, для цього керівництво мерії зверенться до Міністерства оборони України з офіційни запитом щодо вирішення цього питання.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів України прийняв Постанову від 2 березня 2016 р. № 155 "Про затвердження Порядку відшкодування витрат, пов’язаних з перевезенням військовослужбовців та членів їх сімей, їх особистого майна залізничним, повітряним, водним і автомобільним (за винятком таксі) транспортом" згідно якої затверджено порядок відшкодування витрат, пов’язаних з перевезенням військовослужбовців та членів їх сімей, їх особистого майна залізничним, повітряним, водним і автомобільним (за винятком таксі) транспортом.