Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


ВІЙСЬКОВІ ЮРИСТИ ВДОСКОНАЛЮЮТЬ ПРАКТИЧНІ НАВИЧКИ
Зміцнення дисципліни, боротьба проти розбіжностей у трактуванні вимог законів України, військових статутів та порядок проведення службових розслідувань у Збройних силах України стали головною темою відкритого заняття, яке провів старший викладача кафедри фінансів і права підполковник Ігор Кузьменко. В умовах збройної агресії проти України, активног..
[ читати далі ]
У ВИРІ РОБОЧИХ БУДНІВ
Сьогодні, в рамках планової перевірки підрозділів військового факультету фінансів і права офіцерами відділення по роботі з особовим складом було перевірено знання функціональних обов'язків командирів навчальних груп та відділень, застосування ними дисциплінарної практики, тощо. Особливу увагу було зосереджено на вмінні сержантами проводити індивіду..
[ читати далі ]
БРИНИТЬ-СПІВАЄ НАША МОВА, ЧАРУЄ, ТІШИТЬ І П’ЯНИТЬ
З нагоди Дня української писемності та мови особовий склад Військового інституту долучився до написання диктанту в рамках XV Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. Перед початком заходу, старший офіцер відділення по роботі з особовим складом майор Олег Домбровський (бабуся якого більше 55 років пропрацювала вчителькою української мови ..
[ читати далі ]
МУЗИКА, ЯК РОЗУМ, ВТІЛЕНИЙ У ПРЕКРАСНИХ ЗВУКАХ
Нещодавно, на сцені Центрального будинку офіцерів Збройних Сил України відбувся звітний концерт музичних колективів Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка та окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних Сил України, які виступали під керівництвом досвідчених диригентів – майорів Юрія Копача та..
[ читати далі ]
ЗБІРНІЙ ФУТБОЛЬНІЙ КОМАНДІ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУ ПРЕЗЕНТУВАЛИ НОВУ ФОРМУ
Курсантам футбольної команди Військового інституту презентували футбольну форму та спортивний інвентар. Подарунок майбутнім офіцерам зробив лідер ВГО “Народна довіра” і волонтер Сергій Шахов. За його словами, курсанти попросили допомогти знайти кошти для придбання повного комплекту ігрової форми, щоб гідно представляти Військовий інстит..
[ читати далі ]
У ВІЙСЬКОВОМУ ІНСТИТУТІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ВІЙСЬКОВОГО ФІНАНСИСТА
29 жовтня, у Збройних Силах України відзначається День військового фінансиста. Професійне свято започатковане у 1999 році для підвищення авторитету військовослужбовців, працівників фінансово-економічних органів та підняття престижу фінансової служби Збройних Сил України в урочистій обстановці відзначив Військовий інститут Київського національного..
[ читати далі ]
ФАХІВЦІ НАТО СПОСТЕРІГАЮТЬ ДОСИТЬ ПРАКТИЧНІ ЗМІНИ У ФУНКЦІОНУВАННІ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ
В рамках Днів НАТО в Україні у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка з робочим візитом перебуває делегація НАТО на чолі із заступником начальника штабу Стратегічного командування НАТО з питань планування генерал-майор Єжи Біжевськи та радник Верховного головнокомандувача Об’єднаних Збройних Сил НАТО..
[ читати далі ]
ПАМ’ЯТЬ – ЦЕ ПОЛЕ БОЮ
В рамках військово-патріотичного виховання особового складу Військового інституту та на передодні 72-ї річниці визволення міста-героя Києва та 71-ї річниці визволення України від нацистських загарбників було відкрито фотодокументальну виставку присвячену цілковитій окупації та початку визволення України. Для України, вся територія якої в роки Друго..
[ читати далі ]
У ВІЙСЬКОВІЙ АКАДЕМІЇ (м. ОДЕСА) ОБГОВРИЛИ ПИТАННЯ ПОВ’ЯЗАНІ З ПІДВИЩЕННЯМ РІВНЯ ПІДГОТОВКИ КУРСАНТІВ
В Одесі під керівництвом начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сли України генерала армії України Віктора Муженка відбулась науково-практична конференція з питань удосконалення діяльності вищих навчальних закладів країни з урахуванням досвіду проведення АТО. У заході взяли участь начальник Військового інституту генерал-м..
[ читати далі ]
ВІДБУВСЯ КРУГЛИЙ СТІЛ ЗА УЧАСТІ ДЕЛЕГАЦІЇ НАЦІОНАЛЬНИХ ЗБРОЙНИХ СИЛ ЛАТВІЇ
Сьогодні, у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся круглий стіл з питань професійно-психологічного відбору військовослужбовців за участі представників делегації Національних Збройних Сил Латвії: головного психолога Національних Збройних Сил Латвії Вілніса Чернявскіса, капітана Сандри Ландтратової,..
[ читати далі ]