Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У ВИРІ РОБОЧИХ БУДНІВ

Сьогодні, в рамках планової перевірки підрозділів військового факультету фінансів і права офіцерами відділення по роботі з особовим складом було перевірено знання функціональних обов'язків командирів навчальних груп та відділень, застосування ними дисциплінарної практики, тощо.

Особливу увагу було зосереджено на вмінні сержантами проводити індивідуально-виховну роботу з підлеглим особовим складом та знання реального стану справ у своїх колективах.

- Є ще над чим працювати, але в цілому роботу сержантів можна оцінити на оцінку “задовільно”, - підсумовуючи результати огляд зазначив майор Олег Домбровський.

Начальникам навчальних курсів було надано практичні рекомендації щодо покращення індивідуально-виховної роботи з військовослужбовцями та відпрацювання питань дисциплінарної практики.

Відповідно до наказу Першого заступника Міністра оборони України ряд офіцерів Військового інституту отримали чергові військові звання. Серед них: старшого лейтенанта отримала лейтенант Людмила Русецька, капітана – старший лейтенант Ганна Шумейко та майора - капітан Ігор Зіняк. Почесну місію вручення погон виконав заступник начальника Військового інституту з навчальної роботи полковник В’ячеслав Кирик.

- Приємно, що у нашому життя є такі приємні події, адже для кожного офіцера отримання чергового військового звання – це висока оцінка його ратного служіння Батьківщині та любові до своєї служби, - зазначив полковник Кирик.

По завершенню заходу ТВО заступника начальника Військового інституту полковник Віктор Добровольський довів до особового складу телеграми та інформаційні аркуші. які надійшли з Генерального штабу Збройних Сил України та інших відомств, установ.

Фотографії