Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

МУЗИКА, ЯК РОЗУМ, ВТІЛЕНИЙ У ПРЕКРАСНИХ ЗВУКАХ

Нещодавно, на сцені Центрального будинку офіцерів Збройних Сил України відбувся звітний концерт музичних колективів Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка та окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних Сил України, які виступали під керівництвом досвідчених диригентів – майорів Юрія Копача та Олександра Голуба. Свого часу офіцери закінчили спільну Альма-матер, Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, тому репертуар був дуже насиченим та яскравим.

- Музика пробуджує мрію у людей всього світу, насамперед у ті часи, коли місця для неї в житті взагалі не залишається. Тому ми завжди намагаємось подарувати глядачам частинку наших легких тональних мрій, - зазначив майор Копач.

У концерті взяли участь учасники танцювального гурту “Сту ДЕНС”, вихованці міського центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання, дует сестер Наруцьких, солісти військових оркестрів.

Присутні гості мали можливість послухати хоровий та естрадний спів, музику різних стилів та комедійні вистави у виконанні солістів та музикантів оркестру. Особливо приємно, що до виступів приєднується молоде покоління.

По завершенню концерту заступник начальника Військового інституту з навчальної роботи полковник В’ячеслав Кирик від імені командування Військового інституту та всього особового складу передав теплі слова подяки та нагородив грамотами солістів святкового заходу.

- Це вже третій спільних концерт такого масштабу. Ми високо цінуємо творчі здобутки наших військових оркестрів та висловлюємо сподівання на подальшу плідну співпрацю, - підсумував полковник Кирик.


Фотографії