Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


«Єдність нації – основа української державності»
З нагоди Дня Соборності і Свободи України у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) було проведено суспільно-політичне інформування особового складу на тему: «Значення та вплив об’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки для утворення єдиної (собор..
[ читати далі ]
ЛІСОВСЬКИЙ Валерій Іванович
Його служба у Збройних силах на різних посадах та життєвий шлях не були безхмарними, мали місце труднощі та розчарування , але він завжди залишався оптимістом, наполегливим чоловіком, справжнім офіцером.
[ читати далі ]
Дід Мороз для діток від курсантів Військового інституту
На прикінці 2013 року відбулася загальноуніверситетська поїздка до Кмитівської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату для дітей з вадами розумового розвитку де вихованцям було проведено благодійну шефську театралізовану виставу та святковий концерт “Зустріч з Дідом Морозом”. Участь у заході взяли представники Курсантської Рад..
[ читати далі ]
Іноземні студенти Університету зацікавились військовою підготовкою у ВІКНУ
24.12.13 відбулася зустріч керівництва факультету військової підготовки Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ФВП ВІКНУ) з іноземними студентами Університету. Участь у заході взяли: представники Департаменту військової освіти і науки Міністерства оборони України, керівництво ФВП ВІКНУ, факультету навчанн..
[ читати далі ]
У ВІКНУ обрано нового голову Курсантської (студентської) ради
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 21.12.13 відбулася звітно-виборча конференція Курсантської (студентської) ради. Участь у заході взяли: заступник начальника Військового інституту з виховної роботи полковник Віктор Уліч, почесні голови Курсантської ради офіцери Андрій Шевчук та Богдан Щеглюк..
[ читати далі ]
У ВІКНУ обрано нового Голову Ради сержантів
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 21.12.13, в черговий «День сержанта», було проведено звітно-виборчі збори сержантів. На порядку денному зборів було розглянуто два питання: звіт голови Ради сержантів Ярослава Пахачука та обрання нового голови Ради сержантів. У звіті, який присут..
[ читати далі ]
«Нашою метою завжди було підвищення стандартів життя народу…»
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 20.12.13 відбулася зустріч особового складу з Міністром оборони України Павлом Лебедєвим. Участь у заході також взяв Перший проректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка академік Академії педагогічних наук України, професор Олег Закус..
[ читати далі ]
Військовий інститут відсвяткував 22 річницю Збройних Сил України
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 5.12.13 відбулися урочисті збори особового складу з нагоди Дня Збройних Сил України. Розпочався захід із виконання Державного Гімну України. Вітаючи особовий склад зі святом, начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін нагадав, що Збройні Си..
[ читати далі ]
У ВІКНУ відбулася IX Міжнародна науково-практична конференція “Військова освіта і наука: сьогодення та майбутнє”
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 22 листопада 2013 року відбулася IX Міжнародна науково-практична конференція “Військова освіта і наука: сьогодення та майбутнє”, присвячена пам’яті першого начальника Військового інституту заслуженого працівника народної освіти України, док..
[ читати далі ]
Представники ВІКНУ успішно виступили на Х конкурсі авторської пісні та поезії
У Мистецькому салоні Головного навчального корпусу КНУ імені Тараса Шевченка 20.11.13 відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ювілейного Х конкурсу авторської пісні та поезії. Сам конкурс, який вже набув великої популярності серед талановитої студентської молоді, відбувся 7.11.13 у Мистецькому салоні (І частина конкурсу — «..
[ читати далі ]