Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Дід Мороз для діток від курсантів Військового інституту

На прикінці 2013 року відбулася загальноуніверситетська поїздка до Кмитівської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату для дітей з вадами розумового розвитку де вихованцям було проведено благодійну шефську театралізовану виставу та святковий концерт “Зустріч з Дідом Морозом”.

Участь у заході взяли представники Курсантської Ради Військового інституту на чолі з старшим сержантом Русланом Колішенко та студентського активу соціального Департаменту Студентського парламенту Київського національного університету імені Тараса Шевченка на чолі з Діаною Абдулаєвою.

Святкова програма була насичена різноманітними конкурсами, іграми, привітаннями і подарунками.

Окрім традиційних Дідуся Мороза та Снігуроньки дітлахи стали активними учасниками хореографічних танцювальних номерів та різноманітних сценічних вистав, психокорекційних лекцій, занять з військово-патріотичного виховання та майстер класів з плетіння.

– Кожна малеча вірить в казку та сподівається, що колись її мрії збудуться. Ми щоразу приходимо, щоб втілити ці мрії в життя, адже хто як не ми, військові, повинні надати їм підтримку та допомогу, – зазначив сержант Руслан Колішенко. – Коли бачиш радість в очах дітей, позбавлених батьківської опіки, то розумієш, наскільки важливі наші відвідування.

Фотографії