Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


За алгоритмами MARCH было проведено курс тактичноії медицини для військових капеланів ВІКНУ
Військовий капелан повинен бути готовий допомагати людині, яка цього потребує, у будь-який час дня або ночі. Капелани воюють разом з іншими бійцями ЗСУ, але їхні обов’язки зосереджені на духовній сфері. Крім того, військовий капелан має бути готовий надавати не лише духовну підтримку, але й домедичну допомогу. Впродовж 2-х днів відбувся кур..
[ читати далі ]
У Військовому інституті завершились курси підвищення кваліфікації з питань організації та проведення заходів психологічної роботи з військовослужбовцями ЗС України
Ці курси спрямовані на надання фахівцям з відповідною освітою та кваліфікацією необхідних знань, умінь і практичних навичок для виконання обов’язків на посадах за призначенням. Наявність відповідних знань допоможе психологам забезпечити не лише необхідну моральну та психологічну готовність особового складу до бойових дій, а й високу його орга..
[ читати далі ]
Вперше курсантка ВІКНУ взяла участь у літній Універсіаді України з важкої атлетики
Цього року розпочалась ХІХ літня Універсіада України, в рамках якої було включено 24 олімпійських види спорту. Змагання з важкої атлетики проходили у місті Луцьк з 16 по 19 березня 2024 року. Від Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) на цих змаганнях виступала курсантка, кандидат у майстри спорту України та член Національної збірн..
[ читати далі ]
Київський національний університет імені Тараса Шевченка зібрав жінок-лідерок на форум «Об’єднані заради майбутнього»
У КНУ імені Тараса Шевченка відбувся Форум жінок-лідерок «Об’єднані заради майбутнього», який став платформою для обговорення ключових аспектів та викликів, що стоять перед жінками в сучасному світі. Форум зібрав 15 відомих діячок, справжніх лідерок своєї сфери, та понад 200 зареєстрованих учасниць. Серед спікерок та учасниць б..
[ читати далі ]
У Військовому інституті відбувся науково-практичний семінар на тему “10 років окупації АР Крим російськими загарбниками: передумови, причини і наслідки”
Метою цього заходу було простежити етнічний та суспільно-політичний розвиток Криму від стародавніх часів до сучасності, з’ясувати місце й роль Криму в історії України, обговорити глобальні наслідки повномасштабної російської агресії проти України, продемонструвати міжнародну єдність навколо позиції, що “Крим – це Україна”, з..
[ читати далі ]
Фінальний турнір "Pixel Cup" з дисципліни CS 2 5х5
Кіберспортивні змагання активно розвиваються в Україні, а для гравців це чудова можливість продемонструвати свій талант та професіоналізм роботи в команді. 16 березня відбувся фінальний турнір "Pixel Cup" з дисципліни CS 2 5х5, в якому взяли участь курсанти, офіцери ВІКНУ та студенти НУФВСУ. Напередодні, змагання проводились у Військовому інститу..
[ читати далі ]
Підготовка збірної боксу та рукопашного бою ВІКНУ до чемпіонату ЗС України з боксу серед ВВНЗ
Цими вихідними в місті Києві відбулася матчева зустріч між кращими боксерами Києва. Товариські спаринги проводилися для наших бійців, як підготовка до подальшого чемпіонату ЗС України серед вищих військових навчальних закладів. Мета матчевих зустрічей - це підвищення майстерності та кваліфікаційних навичок наших спортсменів. Всі боксери успішно вик..
[ читати далі ]
Науково-педагогічні працівники Військового інституту зустрілись із представниками Київського національного університету імені Тараса Шевченка
Зокрема, з директором науково-консультаційного центру, вченим секретарем науково-дослідної частини, кандидатом філософських наук, доцентом Наталією Караульною та начальником відділу підготовки й атестації науково-педагогічних кадрів, доктором філософії Анжелікою Ткачук. Мета заходу ознайомитися з новими вимогами керівних документів та особливос..
[ читати далі ]
Даруємо любов
За ініціативи Курсантської ради Військового факультету соціальних і поведінкових наук та підтримки начальника Військового інституту, військовослужбовці інституту подарували позитивні емоції діткам з КЗ КОР «Боярська спеціальна школа» та КЗ КОР «Спеціалізований обласний будинок дитини м. Біла Церква». Білоцерківський будин..
[ читати далі ]
ЧЕРГОВІ ПЕРЕМОГИ НА СПОРТИВНИХ АРЕНАХ
Гирьовий спорт – це не лише змагання на силу та витривалість, а справжнє випробування духу та волі. На Чемпіонаті України з гирьового спорту, який проходив у столиці з 6 по 10 березня 2024 року, спортсмени ВІКНУ вразили своєю майстерністю та наполегливістю. Ці змагання були визначальними для найсильніших спортсменів країни. Участь в них в..
[ читати далі ]