Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У Військовому інституті завершились курси підвищення кваліфікації з питань організації та проведення заходів психологічної роботи з військовослужбовцями ЗС України

Ці курси спрямовані на надання фахівцям з відповідною освітою та кваліфікацією необхідних знань, умінь і практичних навичок для виконання обов’язків на посадах за призначенням. Наявність відповідних знань допоможе психологам забезпечити не лише необхідну моральну та психологічну готовність особового складу до бойових дій, а й високу його організованість та бойову активність. 

 

Це важливий етап у підготовці військовослужбовців для надання психологічної роботи під час виконання бойових завдань та поза його межами.  Організація таких курсів сприяє безперервному професійному розвитку та покращенню якості психологічної підтримки військовослужбовців.

 

Заступник начальника Військового інституту з морально-психологічного забезпечення та начальник кафедри військової психології та педагогіки привітали випускників курсів та вручили їм сертифікати й корисну літературу. Офіцери висловили подяку викладацькому складу інституту за високий рівень підготовки. 

 

Нехай ці знання та навички сприяють покращенню психологічного благополуччя наших захисників! 

Фотографії