Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


ВІДБУЛАСЯ ЦЕРЕМОНІЯ ОГОЛОШЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ ХV РАДІОДИКТАНТУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ
У Великій концертній студії Будинку звукозапису Українського радіо відбулася церемонія оголошення переможців ХV радіодиктанту національної єдності. В урочистостях взяли участь проректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка з навчальної роботи професор Володимир Бугров (нагадаємо, що цього року саме з Тарасового Університету з..
[ читати далі ]
ПРОЙШОВ ФІНАЛ МЕМОІРАЛУ З МІНІ-ФУТБОЛУ ПРИСВЯЧЕНИЙ ПАМ’ЯТІ ГЕНЕРАЛ-ЛЕЙТЕНАНТА ЖУКОВА С.А.
На вшанування пам’яті першого начальника Військового інституту генерал-лейтенанта Сергія Анатолійовича Жукова у Військовому інституті відбувся фінал з міні-футболу серед команд учасників, які вийшли до головної турнірної таблиці. Відкрив захід заступник начальник Військового інституту по роботі з особовим складом полковник Віктор Уліч. Товари..
[ читати далі ]
ВІДБУВСЯ ВИПУСК СЛУХАЧІВ КУРСІВ ВІЙСЬКОВОЇ ПІДГОТОВКИ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ РЯДОВОГО ТА СЕРЖАНТСЬКОГО СКЛАДУ
Сьогодні, 14 грудня у Військовому інституті відбувся перший в історії навчального закладу випуск слухачів курсів військової підготовки військовослужбовців рядового та сержантського складу. У цей день свідоцтва отримало 23 чоловіка, з них 9 – мають бойовий досвід участі в антитерористичній операції на буремному сході України. Три місяці вони в..
[ читати далі ]
У ВІЙСЬКОВОМУ ІНСТИТУТІ СТВОРЕНО СПІЛКУ УЧАСНИКІВ АТО
Спілка створена з метою сприяння консолідації і координації зусиль учасників АТО Військового інституту, їх об’єднання у справі широкого, більш ефективного використання наявних можливостей у забезпеченні захисту своїх політичних, економічних, соціальних прав, надання оздоровчої, медичної, психологічної, моральної та матеріальної допомоги, у то..
[ читати далі ]
З КУРСАНТАМИ ВИПУСКНИХ КУРСІВ ПРОВОДЯТЬСЯ НАВЧАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ УЧАСНИКАМИ АТО
З метою вивчення та реалізації в освітньому процесі передового педагогічного досвіду, бойової підготовки військ, проведення АТО в Донецькій та Луганській областях з курсантами 5 курсу Військового інституту за спеціальностями “Міжнародна інформація” та “Міжнародні відносини” були залучені представники центрального апарату Мін..
[ читати далі ]
ВІЙСЬКОВЕ ЗВАННЯ – ПІДГРУНТЯ ВОЇНСЬКОЇ ДОБЛЕСТІ
З нагоди Дня Збройних Сил України на стройовому плацу Військового інституту, відбулася урочиста церемонія вручення чергових військових звань молодшим командирам. У заході взяли участь тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника Військового інституту полковник Віктор Добровольський, заступник начальника Військового інституту з навчаль..
[ читати далі ]
МИ В СИЛАХ ВСЕ ЗМІНИТИ!
Під таким гаслом у Військовому інституті пройшли урочистості з нагоди 24-ї річниці Дня Збройних Сил України. Цьогоріч заходи розпочались зі святкового засідання Ради ветеранів Київського національного університету імені Тараса Шевченка під головуванням новопризначеного голови Ради професора Федора Кирилюка, на якому було обговорено ряд важливих пит..
[ читати далі ]
ВІДБУЛИСЬ АВТОРСЬКІ ЗУСТРІЧІ З ПИСЬМЕННИКАМИ ВАЛЕНТИНОМ БАДРАКОМ ТА ОЛЕГОМ ВІНОГРАДОВИМ
На передодні 24-річниці Збройних Сил України та на запрошення командування Військового інституту в рамках військово-патріотичної та інформаційно-пропагандистської роботи було проведено зустрічі з директором Центру арміїї, конверсії та озброєння Валентином Бадраком та активним учасником євромайдану Олегом Віноградовим. - Нам дуже приємно, що Валенти..
[ читати далі ]
ВІДБУЛАСЬ ХІ НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ “ВІЙСЬКОВА ОСВІТА І НАУКА: СЬОГОДЕННЯ ТА МАЙБУТНЄ”
Відповідно до Плану наукової і науково-технічної діяльності Збройних Сил України на 2015 рік нещодавно у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка пройшла XІ Міжнародна науково-практична конференція “Військова освіта і наука: сьогодення та майбутнє”. Метою конференції постали питання всебічного об..
[ читати далі ]
МИ НЕ ЗАБУЛИ! МИ ПАМ’ЯТАЄМО…
Курсанти Військового інституту долучилися до загальнодержавних заходів щодо вшанування 82-ї річниці жертв Голодоморів 1932-1933 років, які мали місце в України та за її межами. Так, 27 листопада за ініціативи Студентського парламенту та Курсантської ради у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка курсанти разом зі студентами запа..
[ читати далі ]