Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У ВІЙСЬКОВОМУ ІНСТИТУТІ СТВОРЕНО СПІЛКУ УЧАСНИКІВ АТО

Спілка створена з метою сприяння консолідації і координації зусиль учасників АТО Військового інституту, їх об’єднання у справі широкого, більш ефективного використання наявних можливостей у забезпеченні захисту своїх політичних, економічних, соціальних прав, надання оздоровчої, медичної, психологічної, моральної та матеріальної допомоги, у тому числі і для сприяння вирішення житлових проблем, тощо.

Відкриваючи установчі збори щодо організації цього вкрай важливого органу громадського самоврядування заступник начальника Військового інституту по роботі з особовим складом полковник Віктор Уліч висловив свої переконання щодо його нагальності.

― Виходячи з того, що у нашому навчальному закладі навчаються та проходять службу майже 30 курсантів та офіцерів учасників АТО виникла для вас така необхідність зорганізуватись. Командування Військового інституту тільки вітає такий ваш крок та зробить все можливе аби ви відчували підтримку та увагу всього колективу, ― зазначив полковник Віктор Уліч.

Одноголосно, головою спілки було обрано учасника АТО, наукового співробітника Військового інституту підполковника Наталію Мась. Офіцер має великий досвід з вирішення проблемних питань учасників АТО, їх психологічної  та соціальної реабілітації. Вона подякувала за проявлену до неї довіру та довела присутнім свої перші кроки на цій посаді.

Також, до учасників зібрання звернувся голова Ради ветеранів Військового інституту, учасник бойових дій в Афганістані полковник запасу Микола Дорохов.

― Як ваш старший бойовий побратим, хочу побажати всім вам мудрості та витримки та розуміння того, що ви є майбутнім нашої армії та надійним щитом захисту Батьківщини. Тож об’єднуйтесь, мобілізовуйте всі свої сили та знання аби нести світло добра та миру, а ми вам у цьому будемо всіляко сприяти.

По завершенню офіційної процедури обрання голови та його заступників курсанти та офіцери обговорили ряд проблем, які наразі є найгострішими та вже приступили до їх вирішення.

Фотографії