Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


У ВІЙСЬКОВОМУ ІНСТИТУТІ ВІДКРИЛАСЬ ВИСТАВКА “МОЯ АРМІЯ. БАЧИТИ СЕРЦЕМ”
Унікальність виставки “МОЯ АРМІЯ. БАЧИТИ СЕРЦЕМ” в тому, що вона побудована на матеріалах, знятих учасниками подій останніх трьох років – військових, добровольців та волонтерів. — Тут немає професійних фотографій, це фотографії, зняті очевидцями, — сказала соціальний психолог майор Юлія Тюріна, яка презентувала її відк..
[ читати далі ]
НАВЧАННЯ НАВЧАННЯМ, А ОБІД ЗА РОЗКЛАДОМ
У Військовому інституті стало доброю традицією інспектування харчування особового складу керівництвом навчального закладу. Так, начальник інституту генерал-майор Віктор Балабін цього разу поспілкувався з групою військових психологів, які навчаються за освітнім рівнем “магістр”, це експериментальний курс на якому навчається 11 чоловік з ..
[ читати далі ]
ВІТАННЯ УКРАЇНСЬКИМ ПАРАЛІМПІЙЦЯМ ВІД ОСОБОВОГО СКЛАДУ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ
Особовий склад ВІКНУ передає найщиріші слова побажань та перемог нашим хлопцям і дівчатам! Ви наша Гордість і Слава! Чекаємо на Вас!
[ читати далі ]
CITIUS, ALTIUS, FORTIUS!
Відповідно до розпорядження Командувача сухопутних військ Збройних Сил України – начальника гарнізону м. Київ та з ініціативи Військового інституту на спортивній базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка було проведено традиційне спортивне свято присвячене Дню фізичної культури і спорту та Дню танкіста. У змаганнях прий..
[ читати далі ]
ЩОРІЧНЕ ПОСЛАННЯ ПРЕЗИДЕНТА ДО ВЕРХОВНОЇ РАДИ «ПРО ВНУТРІШНЄ ТА ЗОВНІШНЄ СТАНОВИЩЕ УКРАЇНИ У 2016 РОЦІ»
Перш за все хотів би ще раз привітати всіх із двадцять п’ятою річницею відновлення нашої державної самостійності. Так, це правда, і парламент ділиться на владу та опозицію, і це є невід’ємною і вкрай важливою ознакою демократії. Але бувають такі моменти, коли хоча б на мить варто забути, хто правий, хто лівий; хто ліберал, хто консерват..
[ читати далі ]
КУРСАНТИ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ СКЛАЛИ ПРИСЯГУ НА ВІРНІСТЬ УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДОВІ
Сьогодні, 3 вересня 2016 року, після проходження первинної військово-професійної підготовки 185 курсантів 1-го курсу Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка прийняли Військову присягу на вірність Українському народові. До одного з провідних військових вузів України вступило також 9 військовослужбовців &ndas..
[ читати далі ]
У ВІЙСЬКОВОМУ ІНСТИТУТІ ВІДБУЛИСЬ УРОЧИСТІ ЗАХОДИ З НАГОДИ ДНЯ ЗНАНЬ ТА ВРУЧЕННЯ ЗАЛІКОВИХ КНИЖОК
Привітати курсантів з нагоди Дня знань та початку нового навчального року прибули проректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка професор Петро Бех, радник Міністра оборони України, Заслужений юрист України Віктор Левчук, представники замовників, від науково-педагогічних працівників Київського національного університету імені..
[ читати далі ]
ПРОЙШЛИ ТРЬОХДЕННІ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ ЗБОРИ ПОСТІЙНОГО СКЛАДУ
Відповідно до Плану основних заходів Військового інституту на серпень 2016 року відбулись навчально-методичні збори з постійним складом головною метою яких були: підбиття підсумків роботи навчального закладу за 2015/2016 навчальний рік та надання вказівок щодо навчальної, методичної і виховної роботи, реалізація нових вимог нормативних документів, ..
[ читати далі ]
СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ВІЙСЬКОВОЇ ПІДГОТОВКИ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ ПРИСЯГНУЛИ НА ВІРНІСТЬ НАРОДУ УКРАЇНИ
Сьогодні, в День Державного прапора України на факультеті військової підготовки ВІКНУ відбулося складання Військової присяги та черговий випуск студентів, які навчалися за програмою підготовки офіцерів-запасу. На вірність Українському народові присягнули 485 майбутніх офіцерів більш ніж із 30 вищих навчальних закладів України. Невдовзі наказом Міні..
[ читати далі ]
НА ЧЕРНІГІВСЬКОМУ ПОЛІГОНІ КУРСАНТИ-ПЕРШОКУРСНИКИ ПРОДОВЖУЮТЬ НАВЧАТИСЬ АЗАМ ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ
Першокурсники чоловічої і жіночої статі проходять одну програму, потурань при цьому нікому не роблять. Курсанти Військового інституту, в Десні, відпрацювали вправи навчальних стрільб з автомата Калашникова Ак-74, навчались тактиці дій підрозділів в обороні та наступі, тощо. Заняття проходило на одному з полігонів Чернігівщини. У ньому взяли участь ..
[ читати далі ]