Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

НАВЧАННЯ НАВЧАННЯМ, А ОБІД ЗА РОЗКЛАДОМ

У Військовому інституті стало доброю традицією інспектування харчування особового складу керівництвом навчального закладу.

Так, начальник інституту генерал-майор Віктор Балабін цього разу поспілкувався з групою військових психологів, які навчаються за освітнім рівнем “магістр”, це експериментальний курс на якому навчається 11 чоловік з них 1 курсант – є учасником АТО. Всі вони вже мають вищу освіту та вступили цьогоріч аби стати до багатотисячного загону Захисників України.

— Такі відносини ґрунтуються на взаєморозумінні, повазі, відповідальності та ентузіазмі сторін, що свідчить про високий рівень довіри між особовим складом Військового інституту, — зазначив курсант 5 курсу старший солдат Андрій Садовський.

У неформальній обстановці очільник вишу обговорив з курсантами певні проблемні питання, які їх цікавлять та нагадав про часи прийому для  вирішення особистих питань.

Зазначимо, що курсанти Військового інституту приймають їжу у п’яти Центрах харчування Київського національного університету на базових факультетах та інститутах, а сама система забезпечення харчування відповідає стандартам, які запроваджуються у Збройних Силах України.

— В їдальнях стерильна чистота, її постійно підтримує цивільний персонал. Різноманітний раціон харчування здатен задовольнити потреби будь-якого військового гурмана. Наші заклади харчування оснащені сучасним автоматизованим обладнанням – газовими котлами та плитами, на яких готують їжу. Миски, тарілки, ложки, вилки, ножі – все з нержавіючої сталі. Наразі одне задоволення їсти з такого ресторанного посуду, — ділячись зі своїми враженнями сказав генерал-майор Віктор Балабін.

Фотографії