Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Бойовий досвід – у практику підготовки майбутніх офіцерів
Перебіг бойових дій на Сході країни вказує на необхідність підвищення якості виховної роботи щодо патріотичного виховання майбутніх захисників України та покращення військової складової у підготовці офіцерів запасу. Особливу цінність набуває доведення бойового досвіду учасників бойових дій в Афганістані та учасників АТО до тих, хто навчається війс..
[ читати далі ]
ОСВЕНЦИМ - ГРІЗНЕ ЗАСТЕРЕЖЕННЯ ДЛЯ ВСЬОГО ЛЮДСТВА
На передодні Міжнародного дня визволення в’язнів фашистських концтаборів, який відзначається громадськими організаціями та окремими органами влади в Україні 11 квітня на честь події, яка мала місце 11 квітня 1945 року, коли в’язні концтабору у Бухенвальді почали інтернаціональне повстання проти гітлерівців, у Військовому інституті бул..
[ читати далі ]
ВДОСКОНАЛЮЄМО ПІДГОТОВКУ СЕРЖАНТСЬКОГО СКЛАДУ
В рамках співпраці між Радою сержантів Військового інституту та Головного управління сержантського складу Збройних Сил України на базі 197 Центру підготовки сержантського складу Збройних Сил України (смт Десна) було організовано та проведено практичні заняття із сержантським складом. Заняття проводили досвідчені сержанти та прапорщики військової ча..
[ читати далі ]
Бери приклад з нас!
Військовий інститут гідно проявив себе на спортивних заходах спрямованих на популяризацію здорового способу життя здобувши призове місце серед 18 команд-учасниць. 21 березня 2015 року на території Гідропарку м. Києва відбулися Перші спортивні «Змагання п’яти сил» серед вищих навчальних закладів. Дійство було організоване Київськи..
[ читати далі ]
Квиток у майбутнє
Військовий інститут продовжує проводити активне інформування майбутніх випускників шкіл, гімназій, ліцеїв та інших навчальних закладів про перспективи навчання та умови вступу до одного з найкращих ВВНЗ країни. В рамках першого етапу організації військово-професійної орієнтації молоді вступної компанії 2015 року, курсанти першого курсу 113 групи Ф..
[ читати далі ]
ВСЕ ДЛЯ ФРОНТУ – ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ!
Досвід проведення антитерористичної операції довів необхідність посилення підготовки фахівців інформаційної сфери, адже головним знаряддям боротьби з пропагандистською машиною Кремля є поширення правди про події на «гарячому» Донбасі серед усіх верств населення країни та світу. За окремим дорученням Міністра оборони України генерал-полк..
[ читати далі ]
ШЕВЧЕНКОВЕ СЛОВО ЗАВЖДИ З НАМИ
9-го березня о 6-тій ранку за ініціативи Міністерства культури та Національної радіокомпанії “Радіо культура” розпочався безперервний 18-ти годинний радіомарафон “Шевченко мобілізує!” в якому взяли участь й курсанти нашого навчального закладу. У цей день Шевченко ніби сам став бійцем АТО, а наші курсанти продекламували у пря..
[ читати далі ]
ВЕСНА ПРИЙШЛА…
На передодні Міжнародного жіночого дня у Військовому інституті святковим концертом вшанували всіх жінок-військовослужбовців та працівників чарівної статі. Під час звернення до особового складу начальник навчального закладу генерал-майор Віктор Балабін зазначив, що це свято завжди було, є і буде святом весни, святом жінок і, що для чоловіків дуже ва..
[ читати далі ]
В ЩАСЛИВУ ПУТЬ – ВИПУСКНИКИ!
У суботу, 28 лютого 2015 року у ВІКНУ відбулася урочиста церемонія дострокового випуску офіцерів. У цей день отримали дипломи за освітньо-кваліфікаційними рівнями “магістр” 137 випускників (з них: золоту медаль – 3, диплом із відзнакою – 24), які в подальшому проходитимуть військову службу в підрозділах Збройних Сил та інших..
[ читати далі ]
ЖИТТЯ ЛИСТКИ ПЕРЕГОРТАЄ, А БІЛЬ АФГАНУ – НАВІКИ В ДУШАХ ЛЮДСЬКИХ НЕ ЗМОВКАЄ…
У Військовому інституті пройшли заходи з нагоди вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Перед початком зустрічі було організовано перегляд документального фільму “Хроніки афганської війни 1979-1988 роки”. У своєму вступному слові начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін сказав: – Щоб мати м..
[ читати далі ]