Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


ВІЙСЬКОВИЙ ОРКЕСТР ІНСТИТУТУ ДАВ КОНЦЕРТ ДЛЯ УЧАСНИКІВ ПАРАДУ НА ЧЕСТЬ 25-РІЧЧЯ НАЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ
Днями, концертом військового оркестру Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка в клубі 72 окремої механізованої бригади (м. Біла Церква) розпочалась культурна програма, підготовлена колективом військових музикантів та солістів для учасників військового параду на майдані Незалежності на честь 25-річчя Незалеж..
[ читати далі ]
ЗАНЯТТЯ З БОЙОВОЇ ПІДГОТОВКИ ЗІ СТУДЕНТАМИ ЗАПАСУ В АКТИВНІЙ ФАЗІ
Практичні заняття з тактичної підготовки користуються найбільшою популярністю і повагою у студентів адже саме в полі вони здобувають військові навички і вміння та мають можливість в повній мірі вивчати тактику дій підрозділів. Так, на польових заняттях з тактичної підготовки студенти відпрацьовували підготовку та ведення загальновійськового бою, ..
[ читати далі ]
РОЗПОЧАЛАСЬ ПЕРВИННА ВІЙСЬКОВО-ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА КУРСАНТІВ-ПЕРШОКУРСНИКІВ
Сьогодні, у Військовому інституті стартувала первинна військово-професійна підготовка курсантів-першокурсників. Вони здобуватимуть необхідні первинні знання та навички, оволодіватимуть основами стройового вишколу, вивчатимуть бойову техніку та озброєння за фахом на базі 169 навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України, що на Чернігівщи..
[ читати далі ]
ПОЛІГОН – ШКОЛА БОЙОВОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ЗАХИСНИКА
Інтенсивно триває навчальний збір зі студентами факультету військової підготовки за програмою підготовки офіцерів запасу. Майбутні офіцери картографічної служби під керівництвом полковника запасу Сергія Сівкова виїхали для проведення практичної складової навчального збору до міста Шепетівка. Військовозобов’язані перевірятимуть отримані теорет..
[ читати далі ]
СТУДЕНТИ РАДІОТЕХНІЧНОЇ РОЗВІДКИ ОПАНОВУВАТИМУТЬ ПРАКТИЧНІ НАВИЧКИ НА БОЙОВІЙ ТЕХНІЦІ
Вже тиждень на базі Військового інституту інтенсивно проходять навчальні збори зі студентами за програмою підготовки офіцерів запасу. За допомогою керівництва навчальних зборів, досвідчених командирів підрозділів та викладачів майбутні офіцери впевнено опановують військові знання за своїми спеціальностями, гартують уміння та навички в ході практичн..
[ читати далі ]
МАЙБУТНІ ОФІЦЕРИ-ХІМІКИ ВІДБУЛИ НА НАВЧАЛЬНИЙ ПОЛІГОН
На базі Військового інституту продовжуються навчальні збори зі студентами за програмою підготовки офіцерів-запасу. Під керівництвом командування зборів, досвідчених науково-педагогічних працівників та командирів підрозділів майбутні офіцери впевнено опановують військові знання за своїми спеціальностями, у тому числі й бойовий досвід підрозділів Збр..
[ читати далі ]
ВІДБУЛАСЬ ЗУСТРІЧ НАЧАЛЬНИКА ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ, ЧЛЕНІВ ВІДБІРКОВОЇ КОМІСІЇ З ВСТУПНИКАМИ ТА ЇХ БАТЬКАМИ
Відповідно до плану вступної кампанії 2016 року начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін проінформував присутніх про перебіг цьогорічної вступної кампанії. Очільник вишу довів до абітурієнтів рейтинговий список осіб, рекомендованих до зарахування за усіма спеціальностями у тому числі і за квотою пільговиків, військовослужбовців ..
[ читати далі ]
РОЗПОЧАЛИСЯ НАВЧАЛЬНІ ЗБОРИ ЗІ СТУДЕНТАМИ ЗА ПРОГРАМОЮ ПІДГОТОВКИ ОФІЦЕРІВ ЗАПАСУ
23 липня 2016 року у Військовому інституті розпочалися навчальні збори зі студентами, за програмою підготовки офіцерів запасу. Це є фінішною прямою на шляху до отримання первинного військового звання. Зазначений комплекс навчальних заходів організовано відповідно до спільного наказу Міністерства оборони України та Міністерства освіти і науки Україн..
[ читати далі ]
КУРСАНТИ-ПЕРШОКУРСНИКИ ВДОСКОНАЛЮЮТЬ ПРАКТИЧНІ НАВИЧКИ ПОЛІГОНОМ
Курсанти 1-го курсу Військового інституту відбули на польовий вихід в ході якого опановуватимуть програму “Стрілець механізованого взводу”. На передодні заступник начальника Військового інституту полковник Олександр Приліпко перевірив готовність особового складу, поставив конкретні завдання керівництву зборів звернувши їхню увагу на без..
[ читати далі ]
ТРИВАЄ ВСТУПНА КАМПАНІЯ ДО ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА
З 4 липня у Військовому інституті стартувала вступна компанія 2016 року. Цьогоріч, як і минулого охочих вступати до одного з провідних вишів дуже багато. На сьогоднішній день до Військового інституту надійшло близько 667 особових справ, а прийме наш навчальний заклад майже 200 курсантів. За словами начальника Військового інституту генерал-майора Ві..
[ читати далі ]