Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


ВІДБУЛИСЬ СВЯТКОВІ ЗАХОДИ З НАГОДИ 25-Ї РІЧНИЦІ ЗАСНУВАННЯ УКРАЇНСЬКОЇ АРМІЇ
Сьогодні, колектив Військового інституту в урочистій обстановці відсвяткував 25-ту річницю Дня Збройних Сил України. Очільник навчального закладу генерал-майор Віктор Балабін привітав особовий склад з цією знаменною в житті українського народу датою та передав теплі слова від Ректора, академіка Леоніда Губерського: “Щира подяка за ваш героїзм..
[ читати далі ]
УРОЧИСТИЙ МІТИНГ З НАГОДИ 25-Ї РІЧНИЦІ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ
Сьогодні, у Військовому інституті відбувся урочистий мітинг з нагоди 25-ї річниці Збройних Сил України. В заході взяли участь Головний старшина Збройних Сил України, учасник миротворчих місій та антитерористичної операції, старший прапорщик Олександр Косинський, представники органів громадського самоврядування. Заступник начальника Військового інст..
[ читати далі ]
ДОСВІД ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ ПРАВОПОРЯДКУ – МАЙБУТНІМ ЮРИСТАМ
Представники Головного управління ВСП Збройних Сил України провели з курсантами-юристами теоретичне заняття на тему: “Діяльність Військової служби правопорядку у Збройних Силах України у сфері забезпечення правопорядку і військової дисципліни у місцях дислокації військових частин, військових містечках, громадських місцях, охорони та конвоюван..
[ читати далі ]
ТВОРЧИЙ КОЛЕКТИВ ВІКНУ ДАВ КОНЦЕРТ ДЛЯ БІЙЦІВ АТО НА ПЕРЕДОВІЙ
Щоб підняти бойовий дух учасників антитерористичної операції, Генеральним штабом Збройних Сил України було прийнято рішення провести концерт за участю творчого колективу Військового інституту, який відбувся у підрозділах, що виконують завдання в районі проведення АТО. Крім того, артисти передали учасникам АТО листи від дітей, які дякували їм за зах..
[ читати далі ]
ВІЙСЬКОВИЙ ІНСТИТУТ ВЗЯВ УЧАСТЬ У ЖАЛОБНИХ ЗАХОДАХ З ВШАНУВАННЯ ДНЯ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРІВ
В цьому році виповнюється 84-я річниця організованого комуністичною владою колишнього СРСР геноциду українського народу – Голодомору 1932-1933 років. За даними дослідження, проведеного Інститутом демографії та соціальних досліджень імені М. в. Птухи НАН України спільно з американськими дослідниками, в Україні в 1932-1934 роках від голоду поме..
[ читати далі ]
ВІЙСЬКОВА ОСВІТА І НАУКА: СЬОГОДЕННЯ ТА МАЙБУТНЄ
Під такою назвою відбулася ХII Міжнародна науково-практична конференція, присвячена світлої пам’яті доктора технічних наук, професора генерал-лейтенанта Жукова Сергія Анатолійовича, який стояв біля витоків створення сучасної системи української військової освіти та Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевче..
[ читати далі ]
ЗНАННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ – НЕОБХІДНА СКЛАДОВА УСПІШНОГО ПЕРЕХОДУ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ НА СТАНДАРТИ НАТО
22-24 листопада 2016 року у Військовому інституті відбувся другий міжнародний симпозіум з питань реформування системи іншомовної освіти сектору безпеки та оборони України. У симпозіумі взяли участь представники Бюро міжнародної мовної координації НАТО (BILC) та більше 30 представників кафедр іноземних мов, центрів мовної підготовки та тестування, ..
[ читати далі ]
НА 90-му РОЦІ ЖИТТЯ ВІДІЙШОВ У ВІЧНІСТЬ ВЕТЕРАН ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ ГЕНЕРАЛ-МАЙОР У ВІДСТАВЦІ ЖУРАВЕЛЬ ОЛЕКСАНДР ФЕДОРОВИЧ
Сьогодні, передчасно помер справжній Патріот своєї Батьківщини, людина з ім’я якої пов’язано становлення, розбудова та розвиток Військового інституту – генерал-майор Журавель Олександр Федорович. Олександр Федорович народився 7 квітня 1926 року в селі Короп Чернігівської області у звичайній сільській родині. По закінченні 7-го кла..
[ читати далі ]
ВШАНУВАЛИ ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ УКРАЇНИ
Сьогодні, на честь початку дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції гідності (2013 року) особовий склад вшанував події Дня Гідності та Свободи урочистим мітингом. На заході були присутні почесні гості – заступник генерального директора Меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні – Музею Революції гідності Ан..
[ читати далі ]
ДОБРИЙ ПРИВІД ДЛЯ ЗУСТРІЧІ ТА СПІЛКУВАННЯ
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченко відбулася зустріч керівництва військового гуманітарно-лінгвістичного факультету з представниками Посольства Китайської Народної Республіки в Україні. Для щирої зустрічі та відвертого спілкування був добрий привід: у ВІКНУ вже третій місяць навчаються офіцери Народ..
[ читати далі ]