Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


ВІТАННЯ РЕКТОРА ІЗ НОВИМ РОКОМ І РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ
Дорогі друзі! Щиро вітаю вас із прийдешнім Новим 2017 роком та Святом Різдва Христового! Рік, що минає, був позначений непростими випробуваннями для нашого Університету, як і для всієї держави. Разом з усім українським народом наш колектив гідно пройшов його і з хорошими результатами зустрічає рік новий. Ми маємо успіхи у всіх царинах нашої діяльно..
[ читати далі ]
“ДІТИ ТА ВІЙСЬКОВІ” – ПРОЕКТ СОЦІАЛЬНОЇ КОМУНКАЦІЇ ВІД ВІЙСЬКОВИХ ПСИХОЛОГІВ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ
З ініціативи та активної підтримки ад’юнкта Військового інституту військового психолога капітана Олексія Карачинського на Донеччині, у місті Слов’янськ, в рамках проекту “Діти та військові” відбулася документальна вистава київського Театру Переселенця. У яскравому драматично-художньому заході, який проходив на базі Платформи..
[ читати далі ]
Владислав Волошин: Зброя журналіста- перо, але без знань матеріальної частини в бою не вижити
У Військовому інституті за ініціативи кафедри військової журналістики відбулася зустріч заступника начальника відділу Управління зв’язків з громадськістю Збройних Сил України полковника Владислава Волошина із курсантами майбутніми військовими журналістами. Майстер-клас для них провів один із офіційних речників Генерального штабу Збройних Сил..
[ читати далі ]
Майбутні військові журналісти вчаться у досвідчених
Кафедра військової журналістики Військового інституту імені Тараса Шевченка традиційно проводить заняття з курсантами за участю представників замовника. В умовах проведення АТО особливо цінним для майбутніх військових журналістів та прес-офіцерів українського війська є досвід офіцерів інформаційно-медійних структур Збройних Сил України, які на прак..
[ читати далі ]
КУРСАНТИ 1-ГО КУРСУ КАФЕДРИ ВІЙСЬКОВОЇ ЖУРНАЛІСТИКИ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ ВІДВІДАЛИ ТЕЛЕКОМПАНІЮ «1+1 MEDIA»
За лаштунками відомого телеканалу “1+1” вони на власні очі бачили, як створюють новини ТСН, інші програми, дізналися багато нового і цікавого, що згодом можуть використати у професії військового журналіста. Посильну допомогу у цьому їм надала співробітник телеканалу “1+1”, воєнний кореспондент Наталія Нагорна. Талановита жу..
[ читати далі ]
ВІЙСЬКОВИЙ ІНСТИТУТ “ВІДЧИНИВ” ДВЕРІ ДЛЯ МАЙБУТНІХ АБІТУРІЄНТІВ
У Військовому інституті відбувся День відкритих дверей. Значну частину із присутніх склали дівчата, які традиційно не поступаються хлопцям у прагненні служити Батьківщині. Присутнім розповіли про славетну історію ВНЗ, його структуру, навчальні програми та міжнародний досвід. Значну увагу приділили особливостям вступної кампанії у 2017 році. Охочі в..
[ читати далі ]
Зустріч з Героєм!
Сьогодні у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася зустріч командування, науково-педагогічних працівників та курсантів з командиром 3-го окремого полку спеціального призначення - Трепаком Олександром Сергійовичем. Професіонал своєї справи, мужній офіцер, який виявив героїзм при захисті територіа..
[ читати далі ]
Експерти НАТО висловили задоволення процесом удосконалення військової освіти у ВІКНУ
Напружено та плідно працюють експерти НАТО щодо впровадження Програми DEEP «Удосконалення військової освіти» у вищих військових навчальних закладах Міністерства оборони України. 15 грудня цього року іноземна делегація на чолі з представником Політдиректорату Міжнародного секретаріату НАТО, директором Програми «DEEP»..
[ читати далі ]
Досвід інформаційної роботи в практику військ
Воєнна доктрина України серед викликів у воєнній сфері визначає цілеспрямований інформаційний вплив з використанням сучасних інформаційних технологій, спрямований на формування негативного міжнародного іміджу України, а також на дестабілізацію внутрішньої соціально-політичної обстановки, загострення міжетнічних та міжконфесійних відносин в Україн..
[ читати далі ]
ВИПУСК СЛУХАЧІВ КУРСІВ ВІЙСЬКОВОЇ ПІДГОТОВКИ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ РЯДОВОГО ТА СЕРЖАНТСЬКОГО СКЛАДУ
Сьогодні, 13 грудня, у Військовому інституті відбувся випуск слухачів курсів військової підготовки військовослужбовців рядового та сержантського складу. Прийшовши до нас із військових підрозділів з бойовим досвідом, певним багажем знань і навиків та великою різницею у віковому стані, слухачі курсів за короткий час змогли добре опанувати військовий ..
[ читати далі ]