Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


ОФІЦЕРИ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В БЛАГОДІЙНОМУ БАЛІ “З ЛЮБОВ’Ю В СЕРЦІ”
У рамках Всесвітнього дня онкохворої дитини та роботи асоційованих шкіл ЮНЕСКО за програмою PTPI (People to People International) — “Люди для людей”, за ініціативи лідерів учнівського самоврядування у навчально-виховному комплексі “Домінанта”, що у м. Києві, відбувся благодійний бал “З любов’ю в серці&rdquo..
[ читати далі ]
У ВІЙСЬКОВОМУ ІНСТИТУТІ ВШАНУВАЛИ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ
Двадцять вісім років тому сотні сімей, родин, де підростали майбутні солдати, з полегшенням зітхнули. 15 лютого 1989 року останній солдат перетнув афгансько-узбецький кордон біля містечка Термез. Відтоді ця дата увійшла в новітню історію, як День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. За встановленою традицією, ветерани Військо..
[ читати далі ]
З ВИПУСКНИКАМИ ШКІЛ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ БУЛО ПРОВЕДЕНО ПРОФОРІЄНТАЦІЙНУ РОБОТУ ЩОДО ВСТУПУ ДО ВІЙСЬКОВИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ
З ініціативи Полтавського обласного військового комісаріату з випускниками шкіл у районних будинках культури представники провідних військових навчальних закладів України презентували для майбутніх вступників зі шкіл Полтавської області правила вступу у 2017 році. У заходах, який на теренах регіону проходить вперше, брали участь голова Лубенської р..
[ читати далі ]
300 УКРАЇНСЬКИХ СПАРТАНЦІВ: ПРАВДА І МІФИ ПРО КРУТИ
У День пам`яті Героїв Крут, аби більше дізнатися про цю героїчну сторінку української історії, до Національного музею історії України завітали першокурсники з Військового інституту де взяли участь у освітній програмі до 99-ї річниці легендарного бою. Захід проводився в рамках вшанування подій Української революції 1917-1921 років. Для курсантів бул..
[ читати далі ]
НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНА ПІДГОТОВКА – ЕФЕКТИВНИЙ ЕЛЕМЕНТ ВИКОНАННЯ ПОСТАВЛЕНИХ ЗАВДАНЬ У БУДЬ-ЯКИХ УМОВАХ ОБСТАНОВКИ
З метою формування і розвитку у військовослужбовців Військового інституту відповідних світоглядних установок, ідейних переконань та морально-бойових якостей представник Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України підполковник Євгеній Беляєв провів з особовим складом показове заняття з національно-патріотичної підг..
[ читати далі ]
ВОНИ ПРОЙШЛИ СВОЮ “ВІЙНУ”
На вшанування 75-тої річниці від початку вивезення населення України на примусові роботи до Німеччини під час Другої світової війни представники історичного факультету та Військового інституту КНУ долучилися до зазначеного заходу і взяли участь в лекторіях історичної пам’яті українських невільників, довгому шляху до їх визнання на Батьківщині..
[ читати далі ]
АКТУАЛЬНІСТЬ КОМАНДИРСЬКОГО ІНФОРМУВАННЯ
В умовах складної воєнної та суспільно-політичної обстановки в Україні у Збройних Силах України постає потреба в підвищенні вимог, щодо вдосконалення змісту, характеру та порядку проведення заходів морально-психологічного забезпечення підготовки особового складу Збройних Сил України та майбутніх офіцерів. Обговоренню цих питань була присвячена..
[ читати далі ]
ОРКЕСТР ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ ВИСТУПИВ НА ГОЛОВНІЙ ЯЛИНЦІ КРАЇНИ
У передостанній день роботи зимового містечка – жителі та гості столиці м. Києва мали можливість помилуватися новорічною казкою, створеної командою Folk Ukraine і партнерами заходу головної ялинки України. У суботньому концерті взяли участь: Сергій Костецький, Дарина Ільвовская – ведуча програми “Світські Хроніки”, солістка ..
[ читати далі ]
У ВІЙСЬКОВОМУ ІНСТИТУТІ СТАРТУВАЛИ ЗАХОДИ З ВШАНУВАННЯ ПОДІЙ ТА ВИДАТНИХ ПОСТАТЕЙ УКРАЇНСЬКОЇ РЕВОЛЮЦІЇ 1917-1921 РОКІВ
З метою вшанування традицій боротьби за незалежність і соборність України і військової доблесті захисників рідної землі, визнання історичного значення подій, пов`язаних з визвольною боротьбою початку XX століття та утвердженням української державності у формі Української Народної Республіки, Української Держави і Західноукраїнської Народної Республ..
[ читати далі ]
МІНІСТР ОБОРОНИ УКРАЇНИ У ТЕЛЕПРОГРАМІ “ПОГЛЯД” ПІДСУМУВАВ ЖИТТЄДІЯЛЬНІСТЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ У 2016 РОЦІ
Як третій рік війни змінив українську армію? Як сильно вітчизняні Збройні сили наблизилися до стандартів НАТО? Та на що піде рекордний оборонний бюджет 2017? Про все це у програмі «Погляд» розповів Міністр оборони України. Нагадаємо, раніше міністр оборони заявив, що будь-які домовленості з агресором не варті навіть паперу, на якому вон..
[ читати далі ]