Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ЖІНОЧОГО ДНЯ У ВІЙСЬКОВОМУ ІНСТИТУТІ ВІДБУВАЮТЬСЯ УРОЧИСТІ ЗАХОДИ

На передодні свята  Міжнародного дня боротьби за права жінок і міжнародний мир особовий склад Військового інституту привітав багаточисельний жіночий колектив, який на рівні з чоловіками докладає неабияких зусиль у підготовці високопрофесійних кадрів для потреб Збройних Сил України та інших силових структур. На сьогодні у навчальному закладі проходять військову службу та працюють науково-педагогічні працівники, які мають бойовий досвід та надають дієву допомогу в реалізації питань соціального та гуманітарного супроводження проходження військової служби учасників АТО та інших збройних конфліктів. Їхній практичний досвід, знання та уміння відчули на собі сотні захисників України, які пройшли через горнило війни нав’язаної північним сусідом.

Розпочалися урочистості зі святкового привітання начальника Військового інституту генерал-майора Віктора Балабіна, доведення святкових привітань  та наказів Міністра оборони України, начальника Генерального штабу Збройних Сил України. Під час урочистостей ряд жінок-військовослужбовців та працівників Збройних Сил України отримали відомчі нагороди та відзнаки. Так, медаль “За сприяння Збройним Силам України” отримали психологи Наталія Клімова та Вікторія Єгорова, які майже з перших днів збройного протистояння на сході держави надавали психологічну реабілітацію пораненим військовослужбовцям.

- Бажаю, щоб ви завжди відчували почуття радості, а всі незгоди, негаразди, труднощі переносили із вдячністю, - зазначив генерал-майор Віктор Балабін.

Продовжився захід яскравим святковим концертом за участю військового оркестру Військового інституту під керівництвом диригента майора Юрія Копача та ведучого Олександра Скудного. Приємні враження присутнім у залі подарувала пісня “Мам” на слова та музику відомого українського вокаліста Андрія Кузьменка у виконанні соліста оркестру Анатолія Варченка, веселі розваги та конкурси.

Також, 8 березня цього року найкращі військовослужбовці-жінки та працівники Збройних Сил України відвідають гала-концерт, квитки на який люб’язно надала адміністрація Національної опери України імені Тараса Шевченка.

Фотографії