Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ХТО ВРЯТУЄ ОДНЕ ЖИТТЯ – ТОЙ ВРЯТУЄ ВЕСЬ СВІТ

Керуючись цим принципом, який визначає Талмуд, великий кодекс релігійно-юридичних та етичних правил життя, волонтерська група “Народний тил” збирає та відправляє на передову індивідуальні бойові аптечки, ліки, розхідні матеріали та спорядження для військових лікарів, медикаменти для шпиталів, що знаходяться в зоні бойових дій для збереження життя простих українських синів та дочок – молодих і зрілих, різних професій, традицій та звичаїв. 

Заслужена та визнана українським суспільством група не оминає своєю увагою і наш навчальний заклад. Так, медичні набори передаються час від часу військовослужбовцям Військового інституту, які відправляються в зону проведення антитерористичної операції. 

З першого дня нашої роботи ми самі для себе прийняли рішення, що намагаємося допомогти всім без винятку: і спецслужбам, і батальйонам, і військовим підрозділам, і міліції – усім тим, хто до нас звертається по допомогу, – каже голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації та очільник “Народний тилу” Георгій Тука.

Військовий інститут висловлює вдячність волонтерській групі “Народний тил” та їх лідеру в організації медичного забезпечення особового складу нашого навчального закладу, а також за особливий внесок для спільної перемоги.

Курсант  Катерина Климченко

Фотографії