Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ДЕЛЕГАЦІЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ ІСЛАМСЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ ПАКІСТАНУ ВІДВІДАЛА ВІЙСЬКОВИЙ ІНСТИТУТ

В рамках міжнародного оборонного співробітництва Міністерства оборони України на 2016 рік Військовий інститут відвідала делегація Збройних Сил Ісламської Республіки Пакістан на чолі із генерал-ад’ютантом Збройних Сил Ісламської Республіки Пакістан генерал-лейтенантом Замір Аль Хассан Шахом Казмі.

Начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін проінформував високоповажних гостей про життєдіяльність навчального закладу, мету та завдання, які стоять перед науково-педагогічним складом щодо підготовки спеціалістів для потреб Збройних Сил України виходячи з досвіду АТО.

- Маємо за велику честь прийняти таку високоповажну делегацію та поділитись власним унікальним досвідом підготовки військових фахівців використовуючи потужний науковий та освітній потенціал одного з найкращих навчальних закладів України та Європи – Київського національного університету імені Тараса Шевченка, - зазначив у своєму вступному слові генерал-майор Віктор Балабін.

Метою проведення заходу було ознайомлення офіцерів та генералів Управління комплектування та Центру міжвидового відбору офіцерів Збройних Сил Ісламської Республіки Пакистан з порядком проведення вступних випробувань у Військовому інституті.

Представники оборонного відомства Ісламської Республіки Пакістан заслухали інформацію від заступника начальника Військового інституту з навчальної роботи полковника В`ячеслава Кирика з питань конкурсного відбору а також доповідь начальника факультету військової підготовки полковника Віктора Добровольського щодо рівня фізичної підготовленості вступників.

Заступник начальника Військового інституту по роботі з особовим складом полковник Віктор Уліч детально розповів представникам іноземної делегації про умови проведення професійного психологічного відбору кандидатів на навчання у військових навчальних закладах.

Начальник Управління персоналу Збройних Сил Ісламської Республіки Пакистан генерал-майор Тарік Жавед високо оцінив роботу психологічних служб навчального закладу та висловив переконання, що досвід Військового інституту стане в нагоді для якісного відбору особового складу в їхній армії.

Після жвавого обговорення сторони обмінялись пам’ятними подарунками та зробили запис у Книзі почесних гостей Військового інституту.

Фотографії