Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

КУРСАНТСЬКИЙ АКТИВ ПРИВІТАВ З НОВОРІЧНИМИ ТА РІЗДВЯНИМИ СВЯТАМИ ДІТЕЙ ПІДШЕФНОЇ КМИТІВСЬКОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ШКОЛИ-ІНТЕРНАТУ

Напередодні Нового року та Різдва Христового курсантський актив Військового інституту разом із представниками Студентського парламенту в рамках Університетського проекту “КНУ.Добро” відвідав вихованців підшефної Кмитівської спеціалізованої школи-інтернату що на Житомирщині.

- Це найдобріший, найщиріший, найпрекрасніший проект , який тільки може бути. Це коли весь день ти проводиш в спілкуванні з дітками, ти чекаєш цього дня і їдеш із великим задоволенням, їдеш, бо минулого разу ти дав їм слово, що приїдеш знов, їдеш, бо на тебе там чекають. Це особливі дітки. Вони добрі, щирі, вони вміють любити. Їм не головне, скільки подарунків, іграшок, цукерок їм ми привезли. Самий великий подарунок для них – це спілкування, ігри, сміх та щасливі моменти, проведені разом з нами, - зазначила одна з активісток Юліана Мельник.

Курсанти та студенти протягом дня подарували дітям справжнє свято: бесіди та спілкування з малечою, розважальні та спортивні ігри, море емоцій ну і звичайно, що ж не обійшлось без подарунків та солодощів, які зібрала дружня університетська родина. В школі панувала весела атмосфера, діти із задоволенням приймали участь в конкурсах Діда Мороза та Снігуроньки, із захопленням повторювали танець африканського друга Чунга-Чанги, демонстрували підготовлені ними номери.

- Саме тут розумієш, що ніякі лекції і семінари, конспекти і домашні завдання, заліки і екзамени не замінять вам один день, проведений в цій казковій атмосфері. Погляди маленьких оченят, від яких тамуєш подих і розчиняєшся. Справжня казка! - поділилась своїми враженнями курсант Юлія Голуб.

Курсанти та студенти висловлюють глибокі слова вдячності за гостинний прийом діткам та педагогічному колективу Кмитівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Житомирської обласної ради та ще раз вітають їх з Новим Роком та Різдвом Христовим.

Фотографії