Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ВІТАЄМО НАЧАЛЬНИКА ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ – ЗАСЛУЖЕНОГО ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ УКРАЇНИ, КАНДИДАТА ФІЛОЛОГІЧНИХ НАУК, ПРОФЕСОРА ГЕНЕРАЛ-МАЙОРА БАЛАБІНА ВІКТОРА ВОЛОДИМИРОВИЧА З 55-РІЧЧЯМ!

Особовий склад Військового інституту має за велику честь привітати свого керівника, наставника, педагога з великої літери генерал-майора Віктора Балабіна з 55-річчям!

За роки проходження служби у стінах славетного Шевченкового Університету і по цей час Віктор Володимирович став для багатьох поколінь офіцерів, працівників та випускників Військового інституту не лише прикладом для наслідування але й зразком професіоналізму, витримки, вірного служіння своїй Вітчизні на благо народу!

Під його керівництвом наш навчальний заклад став більш динамічним, розвивається у ногу з часом та відповідно до потреб сьогодення.

Професіоналізм, багаторічна послідовна та наполеглива праця генерал-майора Балабіна зробили вагомий внесок у розвиток та розбудову Військового інституту, забезпечили повагу серед колег. Ми пишаємося тим, що нам випала можливість служити та працювати з таким мудрим начальником і досягати разом професійних висот.

Бажаємо Віктору Володимировичу аби доля слала добро і щастя, міцного здоров’я та достатку, а віра, надія та любов були вірними супутниками на життєвому шляху. Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищають від негараздів, а в майбутньому чекають ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років.

Живіть довго, в щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

Фотографії