Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ВІДБУВСЯ XI ВІДКРИТИЙ ЛЕГКОАТЛЕТИЧНИЙ КРОС ПАМ’ЯТІ ПЕРШОГО НАЧАЛЬНИКА ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ ГЕНЕРАЛ-ЛЕЙТЕНАНТА ЖУКОВА С.А.

Згідно з планом-календарем спортивних заходів Військового інституту 19 вересня 2015 року на території студентського містечка Київського національного університету імені Тараса Шевченка було організовано і проведено одинадцятий відкритий чемпіонат Військового інституту з легкоатлетичного  кросу, присвяченого  пам’яті  генерал-лейтенанта  Жукова Сергія Анатолійовича. У змаганнях брали участь весь особовий склад Військового інституту та вихованці дитячої юнацької спортивної школи “СТАРТ” з легкої атлетики.

З вітальними словами до учасників заходу звернулися начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін та випускник-психолог 2013 року, учасник антитерористичної операції (брав участь у штурмі Савур-Могили та м. Авдіївка) старший офіцер по роботі з особовим складом відділу державної прикордонної служби аеропорту “Бориспіль” старший лейтенант Олексій Пилипенко.

- Генерал-лейтенант Жуков Сергій Анатолійович не тільки був першим начальником, який заснував Військовий інститут, який був дуже чуйною людиною, це був також дуже добрий спортсмен, який робив все для того, щоб наш навчальний заклад поруч із своїми науковим здобутками завжди мав успіхи і у спортивно-масовій роботі, - зазначив у своєму виступі генерал-майор Балабін.

Стартові забіги пройшли у дусі справжньої армійської дружби та підтримки, а курсанти 5 курсу військового факультету фінансів і права організували справжній флеш-моб фінішувавши з державним Прапором України – довжина якого складала 24 метри (!), адже саме стільки років виповнилось нашій незалежній країні цьогоріч.

За підсумками змагань 37 учасників виконали спортивні розряди. З них: І розряд – 4 військовослужбовці; ІІ розряд – 9 військовослужбовців; ІІІ розряд – 24 військовослужбовці. 

Фотографії