Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ЗАЛИШИЛИ МИРНЕ ЖИТТЯ, ЩОБ ЗАХИСТИТИ УКРАЇНУ

Нещодавно, у Військовому інституті відбулась знакова подія: 126 мобілізованих офіцерів отримали свідоцтва про перепідготовку та підвищення кваліфікації. Півтора місяці вони вивчали екстремальну та тактичну медицину, поведінку в зоні конфлікту, та головне – психологію. Серед майбутніх обов’язків офіцерів буде зокрема психологічна допомога особовому складу. Вже незабаром випускники проходитимуть військову службу в підрозділах Збройних Сил та інших військових формуваннях України.

Привітати випускників прибув цілий “десант” депутатського корпусу з фракції Радикальної партії народного депутата України Олега Ляшка, рідні та близькі Захисників.

- Ці люди – вже Герої. Подивіться на них: вони залишили мирне життя, багато з них – люди старшого віку. Але коли ворог прийшов зі зброєю в руках на нашу землю – вони стали на захист України, - наголосив народний обранець. Він додав, що Верховна Рада України взяла під контроль питання соціального забезпечення сімей військовослужбовців – зокрема, було зареєстровано законопроект про надання субсидій за оплату комунальних послуг всім бійцям АТО. Іншим документом пропонується звільнення військовослужбовців, які перебувають на передовій від сплати військового збору.



Фотографії