Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Викладачі-початківці продовжують підвищувати рівень педагогічної мастерності у рамках Програми НАТО з удосконалення військової освіти (DEEP)

Повномасштабне вторгнення диктує нові виклики до підготовки особового складу: швидкість без втрати ефективності – пріоритет. Поряд з цим динамічний розвиток технологій змушує адаптуватися у всіх сферах життя, не виключення і заклади вищої військової освіти. Відходять   в історію класичні, довгі, монотонні лекції та тексти для прочитання, сучасна молодь по іншому споживає інформацію. Для того, щоб бути почутим, викладач та здобувач освіти мають говорити однією мовою.

 

Днями, під керівництвом майстра-інструктора підполковника Лесі Гребенюк та доцента кафедри військової журналістики Вікторії Гридчиної науково-педагогічні працівники взяли участь у серії базових тренінгів з педагогічної майстерності для викладачів-початківців (за матеріалами програми NATO DEEP FDP). 

 

Під час тренінгів відпрацювали методи активного навчання, познайомилися з основними принципами навчання дорослих, обговорили мотивацію та різноманітність аудиторії, опанували методи діджиталізаціїї навчання, оцінювання та планування занять з урахуванням найкращих практик НАТО. Наступним етапом буде представлення своїх оновлених навчальних занять.

Фотографії