Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Збірна ВІКНУ з легкої атлетики прийняла участь у заході «Біжу за життя»

Спорт відіграє ключову роль у нашому житті, сприяючи здоров'ю, розвитку та соціальній інтеграції. Він підтримує фізичну та психічну гармонію, навчає дисципліні та відповідальності, а також об'єднує людей у спільній меті -досягнення успіху. Фізична підготовленість має важливу роль в житті курсантів Військового інституту. Кожен ретельно  підходить до свого фізичного виховання.

 

Збірна Військового інституту з легкої атлетики мала можливість стати учасниками  фізкультурно-оздоровчого заходу «Біжу для життя», організатором якого був Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Міністерства молоді та спорту України. Біг був на дистанцію 5 та 10 кілометрів.

 

На дистанції 5 кілометрів кращий результат показала слухачка 5-го курсу Варвара, а на дистанції 10 кілометрів курсант 3-го курсу Артем.

 

Відзначаючи успіхи курсантів у спорті, ми підкреслюємо важливість фізичної активності в їхньому житті та розвитку сили, витривалості та дисципліни. Їхні досягнення свідчать про великий потенціал і визначають стандарти військової підготовки. Такі події сприяють формуванню здорового способу життя та підтримують дух товариства серед курсантів.

Фотографії