Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У Військовому інституті відбулася презентація 2-ї збірки книги «Народні Герої України. Історії справжніх» Віолетти Кіртоки- української письменниці, громадської діячки та журналістки

Збірка містить три розділи та 45 історій про 45 людей — військових, волонтерів, медиків, журналістів, громадських діячів.

Авторка поділилася  своїми враженнями, розкриваючи життєві історії та подвиги тих, хто став героями нашої країни. Презентація змусила курсантів задуматися над сенсом героїзму та цінностями, за якими стоять наші захисники.

 

«Наша історія не така як нам розповідали впродовж років. У нас є люди, які готові вмирати заради цієї країни,  і ви знаєте про це. Але їх потрібно знати краще, тому ми маємо спілкуватися з людьми, доносити та розповідати їм про наших героїв…», - зазначила авторка книги.

 

Присутні мали можливість задати запитання письменниці, обговорити книгу та висловити власні думки. Важливим елементом заходу став показ відео.

 

Презентація книги стала не лише освітнім заходом, а й можливістю зміцнити духовний потенціал курсантів та сприяти формуванню патріотичних цінностей серед молодого покоління.

Фотографії