Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Представники пресслужби 3-ї окремої штурмової бригади поділились досвідом з курсантам Військового інституту, які навчаються за спеціальністю «Військова журналістика»

Під час презентації, пресофіцер Олександр Бородін поділився власним досвідом, розкрив основи та важливі аспекти роботи своєї професії, та розповів про те як працювати під час бойових дій. Він також наголосив на необхідності дотримання етичних норм та правил безпеки при роботі в зоні виконання бойових завдань. 

 

Курсанти мали змогу на реальних прикладах краще зрозуміти значення важливості комунікацій та вміння передавати інформацію.

 

Фронтовий оператор Кирило Жоров  розповів про те, як відбувається відеозйомка в умовах напружених бойових дій, відмітивши важливість точності та оперативності у висвітленні подій. Він показав декілька відеоматеріалів, які були створені під час бойових завдань. Він також заохотив курсантів до творчого підходу та експериментування з різними форматами та стилями відео.

 

Дискусія між курсантами та представниками бригади була жвавою та плідною. Представники бригади відповіли на всі запитання про важливі аспекти військової комунікації та відеозйомки в бойових умовах. Вони подякували курсантам за їхній інтерес та  побажали їм успіху та натхнення у їхній майбутній професії.

Фотографії