Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Національний Університет Фізичного Виховання та Спорту України став новим партнером Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка

Справжній успіх не народжується одноосібним зусиллям, він виходить на світ завдяки відданому партнерству та спільним зусиллям, які творять найяскравіші досягнення. Тож Військовий інститут КНУ імені Тараса Шевченка та Національний Університет Фізичного Виховання та Спорту України- стали партнерами.

 

На робочій зустрічі з ректором університету Євгенієм Імасом та проректором з науково-педагогічної роботи й стратегічного розвитку Олександром Пижовим було розглянуто багатосторонні можливості для спільних проектів та обміну досвідом.  

 

Університет фізичного виховання має 21 кафедру, з них 8 займаються реабілітацією спортсменів. Особлива увага була приділена фізичній та психологічній реабілітації ветеранів, адже на базі університету діє Центр ветеранського розвитку. 

 

«Наша зустріч створила підґрунтя для майбутніх спільних проектів. Ми підписали меморандум про співпрацю, який відображає наші плани у сфері освіти та науки, пов’язані з фізичним вихованням та спортом. Ми як військові, зацікавлені саме у підвищенні компетентності наших курсантів. Університет є провідним центром підготовки фахівців у галузі спорту та фізичного виховання, а також фахівців, які безпосередньо займаються питаннями реабілітації спортсменів і ветеранів”, - зазначив заступник начальника Військового інституту з навчальної роботи полковник Анатолій Лойшин.  

 

Університет також має сучасну базу для проведення змагань з кіберспорту. Тому представники закладів домовились про участь курсантів у одному з таких заходів. Це не тільки розвага, як можна подумати, а й можливість для курсантів поділитися досвідом та навичками, які вони отримали, граючи у комп’ютерні ігри з моделюванням бойових ситуацій. Це може бути корисним для їхньої підготовки, адже у ході відсічі збройної агресії важливими є навички швидкої реакції та роботи в команді. 

 

Партнерство двох закладів - це не лише обмін знаннями, але й спільний творчий процес, що об'єднує потужності для досягнення нових вершин у навчанні, дослідженнях та інноваціях.

Фотографії