Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

З нагоди відзначення 32-ої річниці від дня створення Збройних Сил України начальник Військового інституту бригадний генерал Анатолій Шевченко привітав військовослужбовців та працівників ЗСУ

«У кожного з вас б’ється серце справжнього патріота. Ви присвячуєте своє життя служінню Батьківщині. Ваша відданість, самопожертва та професіоналізм є головною запорукою нашої Перемоги. Цього року ЗС України 32 роки. За мірками нашого історичного досвіду держави, 32 роки – це небагато. З цих 32-х років агресор безжально нищить українську націю уже майже десять років. А воїни, які сьогодні стоять на захисті країни в складі Збройних Сил України – це діти, які в 2014 році надсилали листи та малюнки на підтримку наших захисників, а сьогодні схожі листи та малюнки отримують вже вони самі. І ми не маємо про це забувати. Ми маємо робити абсолютно все, аби наближати Перемогу України», - звернувся до присутніх бригадний генерал Анатолій Шевченко.

 

На заході були присутні гості: перший проректор КНУ Володимир Ільченко, священнослужителі ПЦУ Михайло Омелян та Степан Альмес.

 

Начальник Військового інституту нагородив військовослужбовців відзнаками, подяками, та цінними подарунками від МОУ, Головнокомандувача ЗСУ, Командувача Сухопутних Військ ЗСУ, КМВА, Київського міського голови, Голосіївської районної ради. Окрім того, вручив чергові військові звання. Представники ПЦУ вручили нагороди та відзнаки від митрополита Київського і всієї України Епіфанія. А проректор КНУ передав слова вдячності та подяки від ректора Володимира Бугрова.

 

Подяками, цінними подарунками начальника Військового інституту були нагороджені курсанти за успіхи у навчанні, а також працівники ЗСУ за плідну 30-літню співпрацю у ВІКНУ.

 

Також відбулось нагородження за загальноінститутські змагання, які відбулись напередодні Дня ЗСУ, а саме -  змагання із загальновійськової підготовки, інтелектуальна гра «Брейн-ринг», наукова діяльність, відео про факультет, кращий дизайн журналу ВІКНУ та кращі спортивні результати. 

 

З вірою в Перемогу, продовжуємо готувати кращих майбутніх офіцерів Української армії!

Фотографії