XS
SM
MD
LG
XL
XXL
+38(044)521-32-89
        03189, м. Київ вул. Юлії Здановської, 81
UKR | ENG
       

«Не лізь або помри, бо я – переможець!»

13 жовтня 2024

 Цими словами з гасла воїнів Сили територіальної оборони ЗСУ вкотре завершився Курс підвищення кваліфікації офіцерів СТрО ЗС України. 

Впродовж 8 тижнів підготовки слухачі здобували нові знання та навички на полігоні, з ретельним вивченням як оборони, так і штурмових дій, і обов'язковим використанням систем ситуаційної обізнаності «Кропива» та «Дельта».

Начальник ВІКНУ полковник Олексій Сіроштан привітав випускників, вручив сертифікати про завершення курсів та відзначив кращих слухачів.

 «Я впевнений, що ті знання, які ви здобули під час навчання у Військовому інституті, обовʼязково будуть вами використані та передані своїм підрозділам, своєму особовому складу», - сказав начальник Військового інституту.

Також зі словами привітань та підтримки до випускників звернулись начальник управління підготовки Командування СТрО ЗС України полковник Рафаель Люкманов, начальник відділення загально-військової підготовки генерал-майор Валерій Суботін та військовий капелан ВІКНУ Сергій Дмитрієв.

 Шановні випускники, завжди памʼятайте слова, виголошені вами вже не раз: «За вами – звитяга нашого шляхетного роду. З вами – побратими, посестри і свята правда!»