XS
SM
MD
LG
XL
XXL
+38(044)521-32-89
        03189, м. Київ вул. Юлії Здановської, 81
UKR | ENG
       

Понад пів сотні командирів завершили тримісячний Вишкіл капітанів у Військовому інституті та вирушили до своїх підрозділів

16 липня 2024

Понад пів сотні командирів завершили тримісячний Вишкіл капітанів у Військовому інституті та вирушили до своїх підрозділів. 

 

Цього року він став курсом професійної військової освіти «Командний курс тактичного рівня  L-1C «Вишкіл капітанів».

Програма курсу була розроблена на основі стандартів армій країн НАТО з урахуванням досвіду російсько-української війни.

 

«Командир - це лідер. Це зразок для свого підрозділу. Саме він має приймати рішення,  показувати приклад та піклуватися про свій особовий склад. Від вашої професійної підготовки, навичок та умінь залежатиме збереження життя особового складу, ефективне ураження противника та успішне виконання бойових завдань. Тому, бажаю Вам продовжувати вдосконалюватись та здобувати нові практичні знання», - звернувся до випускників курсу Заступник начальника ВІКНУ з навчальної роботи полковник Анатолій Лойшин.

 

Під час випуску відзначили найкращих слухачів курсу, а також вручили перехідну відзнаку найкращого інструктора — Шаблю командира.

Загалом із листопада 2022 року ‎Вишкіл капітанів пройшли 706 офіцерів. Більшість — командири рот, взводів і офіцери штабів батальйонів.

Пишаємося тим, що можемо надати нашим військовим умови для розвитку та професійного зростання.