XS
SM
MD
LG
XL
XXL
+38(044)521-32-89
        03189, м. Київ вул. Юлії Здановської, 81
UKR | ENG
       

ВЕСНА ПРИЙШЛА…

06 березня 2015

На передодні Міжнародного жіночого дня у Військовому інституті святковим концертом вшанували всіх жінок-військовослужбовців та працівників чарівної статі. Під час звернення до особового складу начальник навчального закладу генерал-майор Віктор Балабін зазначив, що це свято завжди було, є і буде святом весни, святом жінок і, що для чоловіків дуже важливо мати надійний “тил” в образі матері-берегині.

- Я бажаю всім Вам і доброго настрою, і добробуту, і матеріального благополуччя, і здоров’я та духовної радості, відчуття щастя, - сказав Віктор Володимирович.

Заступник начальника Військового інституту полковник Олександр Приліпко довів святковий наказ про заохочення особового складу та передав естафету чарівній ведучій солісту військового оркестру Маріані Дружинець.

Військовий оркестр під керівництвом диригента майора Юрія Копача зробив справжнє свято. В один час звучали і блюз, і джаз, і ретро-хіти 80-х та навіть, завдяки запальним пісням, перемістились в часі у 60-ті роки Сполучених Штатів Америки, коли на вулицях Нью-Йорку звучав бродвейський джаз, а на теплих берегах іспанського узбережжя Атлантики неперевершений фламенко.

Чарівні наші жінки, командування Військового інституту бажає Вам від щирого серця міцного здоров’я, нев’янучої молодості та багато взаємного кохання!