Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У ВІКНУ завершились курси підвищення кваліфікації з права збройних конфліктів військовослужбовців та державних службовців Міністерства оборони України та Збройних Сил України

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) з 20.01.14 по 01.02.14 проводились курси підвищення кваліфікації з права збройних конфліктів військовослужбовців та державних службовців Міністерства оборони України та Збройних Сил України.

Метою курсів було набуття офіцерами теоретичних та практичних навичок у сфері міжнародного гуманітарного права та права збройних конфліктів.

Свою кваліфікацію підвищили 4 офіцера та 2 працівника Збройних Сил України.

Із слухачами були проведені заняття з навчальних дисциплін: “Право збройних конфліктів” та “Міжнародне гуманітарне право”.

До проведення занять були залучені досвідчені викладачі кафедри фінансів і права:  кандидати юридичних наук, доценти підполковник Ігор Коропатнік, Олександр Пашинський та інші науково-педагогічні працівники кафедри.

Вручення дипломів про закінчення курсів підвищення кваліфікації провів заступник начальника Військового інституту з навчальної роботи полковник В’ячеслав Кирик.

Найбільш старанно навчалися на курсах майор Віталій Стаднік та лейтенант юстиції Євген Алябов.

Фотографії