Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Вступна кампанія 2013 року

У Військовому інституті триває вступна кампанія 2013 року. Робота відбіркової комісії організована відповідно до Правил прийому до Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Додатку до правил прийому для Військового інституту.

Як зазначає заступник голови відбіркової комісії Військового інституту полковник Ольховой І.О. цьогорічна вступна кампанія до Військового інституту позначилася зменшенням кількості спеціальностей за якими здійснюватиметеся набір, а саме:

  • на денну форму навчання “Міжнародна інформація” та “Геоінформаційні системи і технології”;
  • на заочну форму навчання для військовослужбовців військової служби за контрактом “Геодезія, картографія та землеустрій”.

 

Станом на 20 червня 2013 року з військових комісаріатів, ліцеїв з посиленою військовою та фізичною підготовкою, військових частин до приймальної комісії  Військового інституту надійшло понад 170 особових справ кандидатів на вступ.

Особливістю цієї вступної кампанії є збільшення кількості кандидатів на вступ з числа осіб жіночої статі. Вони складають майже третину від загальної кількості. Проте 16.07.2013 року рішенням  ТВО Міністра оборони України були визначені граничні показники прийому осіб жіночої статі: на спеціальності “Міжнародна інформація” – 0, “Геодезія, картографія та землеустрій” – 1.

22 липня 2013 року розпочинаються вступні випробування: психологічне тестування, оцінка рівня фізичної підготовки, медична комісія. Також 22 липня 2013 року спланована зустріч начальника Військового інституту з вступниками та їх батьками

Фотографії