Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Спортивне свято ВІКНУ присвячене «Дню Героїв».

Напруга, підтримка друзів та командний дух - саме такою атмосферою було наповнене спортивне свято у Військовому інституті Київського національного університету ім. Тараса Шевченка присвячене «Дню Героїв». 

 

Змагання розпочалися з підняття Державного прапору України та вітальних слів Начальника Військового інституту бригадного генерала Анатолія Шевченка й президента Федерації стронгмену України Сергія Конюшка.

 

«Хочу побажати учасникам змагань, щоб олімпійський орієнтир в серці завжди слугував орієнтиром на хвилястому обрії життя. Будьте сильними!» - побажав Сергій Конюшок.

 

Курсанти завзято змагалися за перемогу в:

- естафеті 4 х 100 м.; 

- шведській естафеті 800*400*200*100 м.;

- перетягуванні каната;

- естафеті 4 х 400 м. 

 

У кінці відбувся фінал Чемпіонату з міні-футбол. 

1 місце - 3 курс ВФФП;

2 місце - 1 курс ВФФП; 

3 місце - 4 курс ВФФП.

 

За боротьбою курсантів також спостерігали Голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Садовий, начальник відділу у справах молоді та спорту Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Прокопенко.

 

«Радий, що в нашому інституті курсанти демонструють високі результати у спорті, оскільки, як майбутні офіцери, вони мають бути сильними, швидкими та витривалими», - сказав Начальник Військового інституту.

 

За підсумками змагань: 

1 місце - 3 курс ВГЛФ;

2 місце - 2 курс ВФФП; 

3 місце - 4 курс ВГЛФ.

 

«Спорт - це головна частина здорової нації, здорової країни», - зазначив наприкінці Олімпійський чемпіон з фристайлу Олександр Абраменко. 

 

Бажаємо курсантам досягати ще більших вершин!

Фотографії