XS
SM
MD
LG
XL
XXL
+38(044)521-32-89
        03189, м. Київ вул. Юлії Здановської, 81
UKR | ENG
       

Сьогодні у Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка відбувся День відкритих дверей.

08 квітня 2023

Військовий інститут щорічно відкриває свої двері для нових майбутніх облич українського офіцерства. Так і цього року у стінах ВІКНУ зустрічали майбутніх курсантів - абітурієнтів 2023 року. 

 

Для вступників влаштували ознайомчу лекцію з керівним складом інституту, організували виставку сучасних зразків озброєння та військової техніки, познайомили з усіма спеціальностями, майбутніми умовами проживання, загальною та фізичною підготовкою курсантів, навчальними програми та правилами вступу до вишу.

 

«Шановні абітурієнти, ви зробите правильний вибір, якщо вирішите обрати шлях офіцера. Він буде непростий, але наповнений знаннями, досвідом та новими знайомствами», - сказав вступникам начальник Військового інституту бригадний генерал Анатолій Шевченко. 

Також бригадний генерал Анатолій Шевченко детально розповів абітурієнтам про перспективи навчання та зазначив, що Військовий інститут Київського національного університету - перший військовий виш України, який став учасником програми Європейського Союзу Erasmus+. Тобто, курсанти, які мають високі показники в навчанні та знання англійської мови у майбутньому зможуть по програмі навчатися за кордоном. Зауважив, що вступники повинні самостійно обирати майбутню професію та керуватися власними бажаннями, адже це справа їх життя. Своєю чергою ВІКНУ гарантує якісну освіту та належні умови навчання.

 

Батькам та майбутнім вступникам провели екскурсію по корпусу Військового інституту та його території. Кожен міг відвідати кафедру спеціальності на яку планує вступати та поспілкуватися з викладачами.

Серед присутніх було багато ліцеїстів Київського військового ліцею імені Івана Богуна. Ця молодь вже обрала для себе військовий шлях, у майбутнього саме більшість з них вступають до Військових вишів.

Абітурієнти та їх батьки, які не змогли бути присутніми долучилися до заходу онлайн за посиланням Zoom.

 

#ВІКНУ #День_відкритих_дверей