Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Військова журналістика завжди ґрунтувалась на співпраці з цивільними медіа.


Саме про цю співпрацю і обмін досвідом до Військового інституту прийшли розповісти та відзначити День військового журналіста відомі українські медійники.
Із курсантами ВІКНУ та студентами-журналістами КНУ імені Тараса Шевченка поспілкувались спеціальні кореспонденти телеканалу «1+1» #NatasyaNagorna Наталя Нагорна, #OleksandrMotornyi Олександр Моторний, журналістка телеканалу «ICTV» #TaniaNakonechna Тетяна Наконечна та операторка «5 каналу» #GankaGarna Анна Кудрявцева.
Обговорили питання взаємодії між військовими та цивільними ЗМІ. Така тема була корисною як для цивільних студентів, так і для курсантів-журналістів.
Від імені начальника Військового інституту відзначили кращих військовослужбовців грамотами та цінними подарунками. Не забули і про подяки для наших гостей.
«Ваша мотивація - обрати для себе військову справу, знаючи, що в країні зараз повномасштабна збройна агресія, мене вражає. Але я впевнена, що цей вибір був повністю обізнаний і правильний», - звернулась до курсантів журналістка Наталія Нагорна.
Тож, далі продовжуємо нищити ворога не тільки на полі бою, а і на інформаційному фронті з допомогою усіх структур! Разом до Перемоги!

Фотографії