Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У першокурсників Військового інституту завершились комплексні практичні заняття

Заняття були проведені відповідно до програми бойової системи виживання воїна. Протягом трьох тижнів, майбутні офіцери, відпрацьовували насамперед питання орієнтування на місцевості, підвищували рівень індивідуальних навиків із загальної тактики, тактичної медицини, інженерної підготовки та організації військового зв’язку. Практично виконали вправи зі стрілецької зброї та метання ручної імітаційної гранати, а також пройшли психологічну смугу перешкод.

Звичайно, польовий вишкіл проходять не лише першокурсники, курсанти інших курсів проходять навчальну практику у підрозділах ЗСУ за фахом.

-“Практичному етапу підготовки курсантів приділяється особлива увага, тому заняття плануються та проходять в обстановці максимально наближеній до бойової”, - розповідає керівник занять полковник Ярослав Мельник.

—“Практичні заняття на полігоні - це ще один крок до професійного самовдосконалення курсантів. Саме під час занять формуються необхідні навички майбутнього офіцера за всіма спеціальностями, поряд з цим формуються лідерські якості професіонала, що забезпечить успішне виконання бойових завдань”, — зазначив начальник Військового інституту бригадний генерал Анатолій Шевченко.

 

 

Фотографії