Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Трансформація механізму фінансування Збройних Сил в умовах євроатлантичної інтеграції

19 січня, відбувся захист дисертації адюнктом майором Вадимом Пахольчуком за спеціальністю 072-Фінанси, банківська справа та страхування. Тема дисертації: “Трансформація механізму фінансування Збройних Сил в умовах євроатлантичної інтеграції. Члени разової спеціалізованої вченої ради проголосували одноголосно “за присудження наукового ступеня”.

 

Науковий керівник (консультант) - начальник кафедри фінансового забезпечення військ, кандидат економічних наук, доцент, полковник Сизов Алім Іванович: - Війна і щоденна ситуація вносить корективи в життя кожного українця. Після виконання бойового завдання Вадим Володимирович зміг написати дисертаційну роботу, вона є самостійним, науковим дослідженням і відповідає вимогам порядку здобувачів вищої освіти, ступеня доктора філософії та доктора наук у закладах вищої освіти наукових установах, а також фахова, за відповідним напрямом нашої спеціальності фінансів, банківської справи та страхування і яка гідно була представлена на цьому захисті. Дякую голові, членам вченої спеціалізованої ради за високу фахову оцінку даної дисертації і що ви всі одноосібно проголосували. Для мене велика честь бути керівником у Вадима Володимировича, такого офіцера та випускника Військового інституту за даною спеціальністю як бакалаврської, магістерської так і тепер дисертаційного дослідження нашої спеціальності. Дана робота це приклад для наших майбутніх дисертанів.

 

- Кажуть, що написання дисертації, зокрема кандидатської це свого роду іспит чи приймуть тебе в наукову спільноту. Я вдячний, що в мене були такі екзаменатори, які не просто прийняли іспит, а були щедрі в тому щоб дати якусь пораду, щось підсказати, підготуватись до виступу і покращити свою роботу. Особливо хотів би звернути увагу в яких умовах ми сьогодні проводимо цей захист: в умовх відключення світла, в умовах відключення інтернет-звязку і в умовах ракетної небезпеки, але те, що захист все одно відбувся показує те, що ми стійкі і саме ця стійкість робить нас незламними. Я вважаю, що в таких умовах, з такими людьми і враховуючи те, що ми продовжуємо рухатись крок за кроком, кожен з нас робить свій загальний внесок в нашу перемогу і ті положення які були викладені в дисертаційній роботі, знайдуть свою практичну рекомендацію. Сподіваюсь ми всі дочекаємось того дня коли будемо святкувати не тільки захист здобувача, а й нашу спільну Перемогу!

Вітаємо новоспеченого доктора філософії та бажаємо наукових здобутків та подолання нових вершин.

Фотографії