Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Курсанти ВІКНУ знайомляться із новітніми зразками військової техніки та озброєння для Сухопутних військ Збройних Сил України

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка знайомляться із зразками озброєння та військової техніки вітчизняного виробництва яка замінить застарілі радянські зразки, що нині є на озброєнні військових частин Сухопутних військ.

Зокрема, це ракетне озброєння, безпілотні літальні комплекси, засоби зв’язку, радіоелектронної боротьби та радіоелектронної розвідки, сучасна бронетехніка і стрілецька зброя.

До речі, нещодавно у Командуванні Сухопутних військ Збройних Сил України, в Києві, відбулася зустріч з керівниками  ключових підприємств оборонно-промислового комплексу.

Окрім цього, Командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський оглянув новітні розробки ракетних комплексів та систем Конструкторського Бюро «Луч» під час зустрічі з керівником КБ «Луч» генерал-полковник Олександр Сирський оглянув низку цехів, де виготовляють комплектуючі для різних типів ракет та систем, а також особисто випробував деякі з них на цифрових тренажерах, йдеться у повідомленні управління зав'язків з громадськістю Командування Сухопутних військ.

Командувач Сухопутних військ ознайомився з останніми розробками ракетних комплексів, їх тактико-технічними характеристиками, варіантами установок та системами керування ракет. В конструкторському бюро зазначили, що готові постачати найновіші розробки Сухопутним військам, котрі продемонстрували свою високу ефективність під час випробувань, та які користуються високим попитом на міжнародній арені.

Генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що подібні зустрічі надзвичайно важливі, оскільки таким чином Сухопутні війська та конструкторські бюро спільно працюють над підвищенням обороноздатності, зокрема Сухопутних військ. В результаті таких зустрічей спільно прийняті рішення знаходять свою реалізацію в готових виробах.

В свою чергу очільник підприємства КБ «Луч» Олег Коростельов наголосив, що таким чином військові знають над якими проектами та розробками працює КБ "Луч" та надають свої пропозиції щодо покращення характеристик різноманітних проектів КБ "ЛУЧ".