Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Курсант ВІКНУ виборов три медалі на чемпіонаті Европи в Угорщині

Курсант Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Владислав Глущенко виборов два срібла і одну бронзу на чемпіонаті Європи з кікбоксингу який нещодавно пройшов в місті Залаегерсег (Угорщина).

Владислав у складі збірної України виступає не вперше. До цього він в 2019 році став переможцем чемпіонату світу з цього виду спорту, який проходив у Великобританії.

- У моїй ваговій категорії було 11 людей, конкуренція була гідна. Найбільше запам'ятався бій у категорії 1к – лайт. Суперником у мене був спортсмен з Німеччини. Весь поєдинок ми були на рівних, але у вирішальному раунді один судейський голос вирішив все. І я отримав срібло. Хоча під час поєдинку міг відправити в нокаут свого суперника, та правила самої категорії 1к- лайт цього не дозволяли, - поділився враженням Владислав.

Загалом він задоволений участю у змаганнях. Він знайшов там нових друзів, познайомився з тренерами інших клубів,

Окрему подяку він висловив своєму тренеру з боксу Ігорю Мацюку. Ще з юності він підтримував його з перших боїв в їхньому рідному місті Павлоград. А зараз вони разом стояли на рингу за кордоном.

- З тренером ти почуваєшся в рази впевненішим, коли виходиш на ринг. Ти чуєш підказки, робиш свою роботу та отримуєш результат, - каже Владислав.

До речі, Владислав Глущенко пробує себе в ролі тренера. Він тренує групи курсантів з ВІКНУ, серед яких навіть є дівчата. Серед тих, кого він підготував вже є п'ятеро кандидатів у майстри спорту та призерів чемпіонатів Києва та області. Це дуже хороший результат як для починаючого тренера. У нього гарно виходить бути ще й наставником для курсантів молодших курсів, тому очікуємо, що серед курсантів ВІКНУ буде ще багато переможців чемпіонатів з кікбоксингу.

Життєве кредо  Владислава «Наш зовнішній світ будується із внутрішніх думок. Вір в себе. Все можливо»

Привітаємо нашого чемпіона та побажаємо більше перемог та вдалих боїв!!!

Тетяна Головатюк

Фотографії