Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


СТАРТУВАЛА ВСТУПНА КОМПАНІЯ: ВІЙНА ОХОЧИХ НЕ ВІДЛЯКАЛА, А НАВПАКИ - НАДИХНУЛА
10 липня цього року по всій Україна та у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка зокрема стартувала вступна компанія 2015 року. Цьогоріч, як і минулого – охочих вступати до військових навчальних закладів побільшало. На сьогоднішній день до Військового інституту надійшло близько 500 особових справ, а п..
[ читати далі ]
ШКОЛА ВИЖИВАННЯ ДЛЯ МАЙБУТНІХ ЗАХИСНИКІВ ВІТЧИЗНИ
На базі Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка стартувала чергова військово-патріотична акція “Школа виживання”, організаторами якої є Всеукраїнська громадська організація “Громадський Pух “За Майбутнє” та Міністерство оборони України. Розпочався захід з шикування на стройовом..
[ читати далі ]
ДОСВІД УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ - У НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС
У Військовому інституті проводиться активна робота щодо підвищення кваліфікації мобілізованих офіцерів до виконання службових обов’язків за призначенням. При організації навчально-виховного процесу приділяється увага підтримці кращих державно-патріотичних, військових та бойових традицій, а також запровадження у військових колективах нових..
[ читати далі ]
ЗАЛИШИЛИ МИРНЕ ЖИТТЯ, ЩОБ ЗАХИСТИТИ УКРАЇНУ
Нещодавно, у Військовому інституті відбулась знакова подія: 126 мобілізованих офіцерів отримали свідоцтва про перепідготовку та підвищення кваліфікації. Півтора місяці вони вивчали екстремальну та тактичну медицину, поведінку в зоні конфлікту, та головне – психологію. Серед майбутніх обов’язків офіцерів буде зокрема психологічна допомог..
[ читати далі ]
Британський досвід
22 травня, на базі 3-го окремого полку спеціального призначення в місті Кіровоград розпочались тактично-інструкторські навчання разом з представниками Королівських Збройних Сил Великобританії. В якості перекладачів у зборах брали участь курсанти 4-го курсу 413-іф навчальної групи Військового інституту Київського національного університету імені Тар..
[ читати далі ]
ВІДБУЛИСЬ ЗАНЯТТЯ ПРЕДСТАВНИКІВ ДЕПАРТАМЕНТУ ФІНАНСІВ МОУ У ВІЙСЬКОВОМУ ІНСТИТУТІ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА
З 08 по 10 червня 2015 року у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відповідно до графіку проведення занять з офіцерами фінансово-економічних органів призваними на військову службу в ході проведення мобілізації проводяться заняття зі спеціальної підготовки на тему: “Загальні положення керівних докум..
[ читати далі ]
Науковці обговорили проблеми психологічної допомоги, соціальної та медико-психологічної реабілітації учасників АТО
03 червня 2015 року у Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського відбулася міжнародна науково-практична конференція на тему: «Актуальні проблеми психологічної допомоги, соціальної та медико-психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції». У обговоренні проблеми взяли участь представники Міні..
[ читати далі ]
Відкриття меморіального комплексу “Стіна Народної Пам’яті”
30 травня на зовнішній стіні Михайлівського монастиря по вул. Трьохсвятительській у Києві відбулося відкриття першої частини меморіального комплексу «Стіна пам’яті загиблих «За Єдність України». Перша частина комплексу складається з трьох банерів з фотографіями та даними про загиблих захисників України починаючи з 18 березня..
[ читати далі ]
Вихованці ВІКНУ гідно захищають Україну!
У кожну українську душу «заглянули» ті жахи, які спричинила небачена до сьогодні «гібридна війна» України з братньою ще до вчора Росією. Надзвичайно складна воєнна ситуація змусила більшість із нас переосмислити свої життєві цінності, з іншого боку поглянути на слова «патріотизм», «вірність», «с..
[ читати далі ]
Тактична медицина
28 та 29 травня 2015 року у Військовому інституті інструкторами "Навчального Центру-44" для військовослужбовців, які були призвані під час мобілізації та навчаються на курсах підвищення кваліфікації, було організовано та проведено серію тренінгів з тактичної медицини. Роботу центру сфокусовано на співпраці із підрозділами, які приймають активну уча..
[ читати далі ]