Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


27.11.2015 у Військовому інституті відбудеться XІ Міжнародна науково-практична конференція "Військова освіта і наука: сьогодення та майбутнє"
27.11.2015 у Військовому інституті відбудеться XІ Міжнародна науково-практична конференція "Військова освіта і наука: сьогодення та майбутнє".. Робота конференції буде проводитись у наступних секціях: Секція № 1. Технічні проблеми озброєння і військової техніки та технології подвійного призначення. Секція № 2. Актуальні проблеми лінгвістичного заб..
[ читати далі ]
Зустріч курсантів Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка з директором Департаменту соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України
28 вересня 2014 року у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка в рамках факультативного заняття з курсантами випускних курсів спеціальностей “Психологія” та “Політологія”, слухачами курсів підготовки осіб рядового і сержантського складу була організована зустріч з директором Депа..
[ читати далі ]
Досвід учасників АТО – у навчальний процес
В умовах, коли на сході України проводиться антитерористична операція, у Військовому інституті інтенсивно проводиться перепідготовка мобілізованих офіцерів запасу. Керівництво інституту організує навчально-виховний процес, матеріально-побутове забезпечення мобілізованих. Висока професійна підготовка викладацького складу дає змогу слухачам ..
[ читати далі ]
МИ ЗА МИР У ВСЬОМУ СВІТІ
Сьогодні, у Міжнародний день миру за участю керівництва Києва, представників ООН, громадських організацій, учасників антитерористичної операції курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка взяли участь у ході “Марш миру”. Захід розпочався біля Меморіалу воїнам-афганцям, які загинули під час ..
[ читати далі ]
ВІДБУВСЯ XI ВІДКРИТИЙ ЛЕГКОАТЛЕТИЧНИЙ КРОС ПАМ’ЯТІ ПЕРШОГО НАЧАЛЬНИКА ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ ГЕНЕРАЛ-ЛЕЙТЕНАНТА ЖУКОВА С.А.
Згідно з планом-календарем спортивних заходів Військового інституту 19 вересня 2015 року на території студентського містечка Київського національного університету імені Тараса Шевченка було організовано і проведено одинадцятий відкритий чемпіонат Військового інституту з легкоатлетичного кросу, присвяченого пам’яті генерал-лейтенанта Жуков..
[ читати далі ]
ДОСВІД УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ – ОФІЦЕРАМ КУРСІВ
На базі Військового інституту Київського національного університету імена Тараса Шевченка проходять курси перепідготовки і підвищення кваліфікації офіцери структур по роботі з особовим складом. Дана посада передбачає велику відповідальність, тому потребує від офіцерів високої кваліфікації і знань психології, права, історії та статутів Збройних Сил..
[ читати далі ]
ВІДБУЛИСЬ ЗМАГАННЯ ЧАСТИН КИЇВСЬКОГО ГАРНІЗОНУ З НАГОДИ ДНЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ТА ДНЯ ТАНКІСТА
З 11 по 12 вересня 2015 року на території спортивного комплексу Київського національного університету імені Тараса Шевченка за ініціативи Командувача Сухопутних військ Збройних Сил України, командування ВІКНУ за активної підтримки ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка академіка, героя України Леоніда Губерського пройшл..
[ читати далі ]
МОРАЛЬНА ПІДТРИМКА ЗАХИСНИКІВ БАТЬКІВЩИНИ
Нещодавно військовий оркестр Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка дав концерт для військовослужбовців 24 окремої механізованої бригади військовослужбовці якої виконують бойові завдання в зоні проведення антитерористичної операції (м Сєвєродонецьк). Військовий оркестр під керівництвом диригента майора Юрі..
[ читати далі ]
У ВІЙСЬКОВОМУ ІНСТИТУТІ ВІДБУЛИСЬ УРОЧИСТІ ЗАХОДИ З НАГОДИ ДНЯ ЗНАНЬ ТА ВРУЧЕННЯ СВІДОЦТВ ПРО ЗАКІНЧЕННЯ КУРСІВ ПЕРЕПІДГОТОВКИ МОБІЛІЗОВАНИМИ ОФІЦЕРАМИ
Сьогодні, 1 вересня 2015 року розпочався новий етап у житті Військового інституту: студенти першокурсники отримали студентські квитки Київського національного університету імені Тараса Шевченка, а мобілізованим офіцерам, які проходили курси перепідготовки було вручено Свідоцтва про їх закінчення. Привітати курсантів з нагоди Дня знань та випускникі..
[ читати далі ]
У ВІЙСЬКОВОМУ ІНСТИТУТІ ВІДБУЛИСЬ УРОЧИСТІ ЗАХОДИ З НАГОДИ ПРИЙНЯТТЯ ВІЙСЬКОВОЇ ПРИСЯГИ КУРСАНТАМИ 1 КУРСУ
Сьогодні, 29 серпня 2015 року, після проходження первинної військово-професійної підготовки 152 курсанта 1-го курсу Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка прийняли Військову присягу на вірність Українському народові. Особливістю цьогорічних урочистостей стало те, що одного з провідних військових вузів Укра..
[ читати далі ]