Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


ПРЕДСТАВНИКИ ГЕНЕРАЛЬНОГО ШТАБУ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ ОБГОВОРИЛИ З КУРСАНТАМИ-ВИПУСКНИКАМИ СУЧАСНИЙ СТАН МІЖНАРОДНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА ОБОРОННОГО ВІДОМСТВА
Агресивна політика з боку головного противника України, Російської Федерації, посприяла зростанню ролі міжнародного військового співробітництва України щодо встановлення і безпрецедентного поширення між країнами європейського та євроатлантичного регіону відносин партнерства й довіри у військовій сфері, поступового і прозорого формуванням нової сис..
[ читати далі ]
ПРЕДСТАВНИКИ МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ УКРАЇНИ ПРЕЗЕНТУВАЛИ КУРСАНТАМ-ВИПУСКНИКАМ ПРОЕКТ ВІЙСЬКОВОГО РАДІО
З 1 березня 2016-го року в Україні розпочне мовлення радіо для військових у форматі EHR. Про це, під час презентації проекту випускникам Військового інституту, повідомила керівник військового телебачення України підполковник Яна Холодна. За її словами, 70% контенту цієї хвилі буде музика, також будуть новини і програми, розраховані на військових. В..
[ читати далі ]
МІНІСТР ОБОРОНИ УКРАЇНИ ГЕНЕРАЛ АРМІЇ СТЕПАН ПОЛТОРАК ПРО АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ У ЗБРОЙНИХ СИЛАХ УКРАЇНИ
Інтерв’ю Міністра оборони України генерала армії України Степана Полторака надається мовою оригіналу інформаційного агентства “Українські новини” Более года назад министром обороны стал командующий внутренними войсками МВД Степан Полторак. Он был назначен в нелегкие для страны времена. Ситуация в зоне Антитеррористической операции..
[ читати далі ]
КУРСАНТСЬКИЙ АКТИВ ПРИВІТАВ З НОВОРІЧНИМИ ТА РІЗДВЯНИМИ СВЯТАМИ ДІТЕЙ ПІДШЕФНОЇ КМИТІВСЬКОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ШКОЛИ-ІНТЕРНАТУ
Напередодні Нового року та Різдва Христового курсантський актив Військового інституту разом із представниками Студентського парламенту в рамках Університетського проекту “КНУ.Добро” відвідав вихованців підшефної Кмитівської спеціалізованої школи-інтернату що на Житомирщині. - Це найдобріший, найщиріший, найпрекрасніший проект , який тіл..
[ читати далі ]
НОВОРІЧНЕ ПРИВІТАННЯ РЕКТОРА КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА ЛЕОНІДА ГУБЕРСЬКОГО
Дорогі друзі! Прийміть щирі вітання з прийдешнім Новим 2016 роком та Святом Різдва Христового! Рік, що добігає свого завершення, був непростим і для народу України, і для університетської спільноти. Але ми усі разом вистояли в цій борні, зміцнюючи незалежність України, виборюючи її свободу та наближаючи європейське майбутнє. Єднання навколо європей..
[ читати далі ]
ВІТАЄМО НАЧАЛЬНИКА ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ – ЗАСЛУЖЕНОГО ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ УКРАЇНИ, КАНДИДАТА ФІЛОЛОГІЧНИХ НАУК, ПРОФЕСОРА ГЕНЕРАЛ-МАЙОРА БАЛАБІНА ВІКТОРА ВОЛОДИМИРОВИЧА З 55-РІЧЧЯМ!
Особовий склад Військового інституту має за велику честь привітати свого керівника, наставника, педагога з великої літери генерал-майора Віктора Балабіна з 55-річчям! За роки проходження служби у стінах славетного Шевченкового Університету і по цей час Віктор Володимирович став для багатьох поколінь офіцерів, працівників та випускників Військового ..
[ читати далі ]
ВІЙСЬКОВИЙ ІНСИТУТ ВЗЯВ УЧАСТЬ У РОБОТІ ПЕРШОГО ГРОМАДЯНСЬКОГО ФОРУМУ УНІВЕРСИТЕТУ
У Київському національному університеті імені Тараса Шевченка за ініціативи ветеранської організації і активної підтримки керівництва університету, Студентського парламенту, Курсантської ради та первинної профспілковою організації, започатковано нову традицію: проведення Громадянський форуму “Відчуття єдиної університетської родини&rd..
[ читати далі ]
ФАХІВЦІ ПРОТИДІЇ ТА ЗАПОБІГАННЯ КОРУПЦІЇ ПРОВОДЯТЬ ЗАНЯТТЯ З ОФІЦЕРАМИ ТА ПРАЦІВНИКАМИ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ
На виконання плану проведення мобільних курсів з питань запобігання та протидії корупції у вищих військових навчальних закладах та військових навчальних підрозділах вищих навчальних закладів, затвердженого 26 лютого 2015 року першим заступником Міністра оборони України, фахівцями наукового центру запобігання та протидії корупції Національного уніве..
[ читати далі ]
ВІЙСЬКОВИЙ ІНСТИТУТ «ВІДЧИНИВ» ДВЕРІ ДЛЯ МАЙБУТНІХ ОФІЦЕРІВ
19 грудня, у Військовому інституті відбувся День відкритих дверей. Захід відвідало понад сто майбутніх абітурієнтів. Значну частину із присутніх склали дівчата, які традиційно не поступаються хлопцям у прагненні служити Батьківщині. Присутнім розповіли про славетну історію ВНЗ, його структуру, навчальні програми та міжнародний досвід. Значну увагу ..
[ читати далі ]
ВІДБУЛАСЯ ЦЕРЕМОНІЯ ОГОЛОШЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ ХV РАДІОДИКТАНТУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ
У Великій концертній студії Будинку звукозапису Українського радіо відбулася церемонія оголошення переможців ХV радіодиктанту національної єдності. В урочистостях взяли участь проректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка з навчальної роботи професор Володимир Бугров (нагадаємо, що цього року саме з Тарасового Університету з..
[ читати далі ]