Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Допомога населенню на Сході країни від учасників АТО
Командуванням Військового інституту спільно з ветеранською організацією приділяє велику увагу військово-патріотичному вихованню студентів і курсантів. Цілеспрямовано, систематично та планомірно проводиться робота задля формування у молоді патріотизму через виховання високих громадянських, моральних, психологічних, військово-професійних якостей,..
[ читати далі ]
СИСТЕМУ МОВНОЇ ПІДГОТОВКИ ВДОСКОНАЛЮВАЛИ СПІЛЬНО
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся міжнародний симпозіум за участю посадових осіб Бюро з координації міжнародної мовної політики (BILC), представників Міністерства оборони України та профільних фахівців з одинадцяти вищих військових навчальних закладів У вступному слові голова української де..
[ читати далі ]
У КИЄВІ ВІДБУЛАСЬ ВЕСНЯНА АКАДЕМІЯ НАТО “СТРАТЕГІЧНІ КОМУНІКАЦІЇ В УМОВАХ ГІБРИДНОЇ ВІЙНИ”
Центр інформації та документації НАТО в Україні та Київський національний університет імені Тараса Шевченка нещодавно провели Весняну Академію НАТО “Стратегічні комунікації в умовах гібридної війни”. Участь у заході брали – Леонід Губерський, ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Наталія Немилівська, ..
[ читати далі ]
Генерал-майор Журавель відзначає 90-річний ювілей!
7 квітня 2016 року 90-річний ювілей відзначає ветеран Великої Вітчизняної війни генерал-майор у відставці Журавель Олександр Федорович. Кавалер ордена Червоної Зірки, Великої Вітчизняної Війни 1 ст., За службу Батьківщині у ЗС СРСР, За мужність та багатьох інших достойних відзнак за кропітку працю і сповнене нелегких випробувань війною життя Оле..
[ читати далі ]
ВІДБУЛИСЬ ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ З ВИПУСКНИКАМИ
Відповідно до Плану по роботі з особовим складом Військового інституту пройшла зустріч командування навчального закладу із випускниками 2016 року. Це традиційний захід, який має на меті отримати відповіді на найбільш хвилюючі питання майбутніх офіцерів перед їх убуттям на службу до військових частин (установ) Збройних Сил України та інших військови..
[ читати далі ]
ОБРАНО НОВОГО ГОЛОВУ КУРСАНТСЬКОЇ РАДИ ТА РАДИ СЕРЖАНТІВ
У Військовому інституті відбулася звітно-виборча конференція Курсантської ради ТА Ради сержантів. Участь у заході взяли заступник начальника Військового інституту по роботі з особовим складом полковник Віктор Уліч, голова Курсантської ради солдат Роман Похольчук, голова Студентського парламенту Університету Даніїл Циганок, а також актив Курсантсько..
[ читати далі ]
ПИТАННЯ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ПЕРЕБУВАЮТЬ ПІД ОСОБИСТИМ КОНТРОЛЕМ РЕКТОРА УНІВЕРСИТЕТУ ТА МІСЬКОЇ ВЛАДИ МІСТА КИЄВА
Нещодавно, за сприяння голови Студентського парламенту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Даніїла Циганка відбулася зустріч представників Курсантської ради ВІКНУ солдатів Романа Похольчука та Владислава Думлера з ректором Університету академіком Леонідом Губерським та мером міста Києва Віталієм Кличко. На зустрічі обговорюв..
[ читати далі ]
КОМАНДА ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ ЗДОБУЛА СРІБЛО НА ЧЕМПІОНАТІ ЗБРОЙНИХ СИЛ З РУКОПАШНОГО БОЮ
У Національній академії сухопутних військ імені гетьмана П. Сагайдачного завершився чемпіонат Збройних Сил України з рукопашного бою серед вищих військових навчальних закладів. Захід відбувся згідно рішення Міністра оборони щодо посилення військово-прикладної складової серед військовослужбовців та курсантів вищих військово-навчальних закладів. За й..
[ читати далі ]
ПРЕДСТАВНИКИ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ МОРАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАСТОСУВАННЯ ВІЙСЬК (СИЛ) ПРОВОДЯТЬ ПРАКТИЧНІ ЗАНЯТТЯ З КУРСАНТАМИ-ПСИХОЛОГАМИ ВИПУСКНИХ КУРСІВ
В рамках співробітництва між замовниками та Військовим інститутом на постійній основі відбуваються практичні та методичні заняття курсантами випускних курсів. Цього разу до профільного навчального закладу прибув заступник начальника управління психологічного забезпечення Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних Сил Україн..
[ читати далі ]
ЗА УКРАЇНУ ТРЕБА ЖИТИ, А НЕ ВМИРАТИ
“Ну от, знову психолог прийшов... Знову почне випитувати, лізти в душу, робити з мене психа. Ну нормальний я, нормальний! Не чіпайте мене! Краще буду мовчати, казати, що в мене все добре і нічого мене не турбує. Все одно моїх проблем крім мене не вирішить ніхто…” Саме так думає більшість воїнів, які побували на передовій. Саме та..
[ читати далі ]